изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:07 EEST
Станишев: Няма да има честни избори, ако в МВР няма промени    
Политика

Не може да има честни избори, ако в МВР останат назначените от Цветан Цветанов лица. Това каза лидерът на БСП Сергей Станишев на извънредна пресконференция по повод назначаването на служебния кабинет от президента Росен Плевнелиев, предаде репортер на БГНЕС.



Няма как да се говори за честни, неманипулирани избори, ако ръководството на МВР остане същото, назначено от Цветанов, категоричен е той. Назначаването на г-жа Първанова за министър на вътрешните работи трудно дава гаранции, че това няма да се случи, каза той и обясни, че първото изпитание за нея е да разкрие информация за досиетата на лидерите на протестите.

Досега МВР изпълняваше политическа поръчка на г-н Цветанов и има съмнения, че с това действие се гарантира професионалното ръководство на МВР в лицето на г-н Флоров да запази своята позиция, каза лидерът на БСП. За спешните социални мерки той коментира, че и досега при действащ парламент нищо от настойчивите искания на социалистите не беше решено.

"Прави впечатление, че служебният кабинет се обявява в последния срок. Ние настоявахме максимално бързо това да бъде направено, след като трите формации върнат проучвателния мандат", коментира Станишев.

"Г-н Плевнелиев помоли кабинетът да не бъде съден, а да си свърши работата. Няма как това да се случи. Имаме достатъчно време да заявим кои са основните приоритети пред едно служебно правителство – да организира честни избори, да разкрие истината за държавата, за да се знае наследството на това правителство, което си отива. Ще преценяваме дейността на служебния кабинет ежедневно", каза Станишев. Очаквайте още подробности. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Станишев: Няма да има честни избори, ако в МВР няма промени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди