изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:25 EEST
Андрей Райчев: Служебното правителство е свързано с досегашното управление    
Коментари

Те са международници до един и хайде да не е до един, но в огромното си мнозинство, членовете на служебното правителство. Това е международен акцент и е направено за външно ползване, но как ще се справят с недоверието на хората отвътре – не мога да си представя. Пожелавам им го между другото, много им го пожелавам! Освен това те са много свързани с досегашното управление – половината от тях са просто елемент от това управление и едва ли ще има някакви разкрития.



Това в различни моменти, различно ме смущава. Ако говорим за министъра на финансите - това е стабилност, гарантираща да не се появят нещата наяве. Трябва да видим какво са изхарчили и къде са отишли тия 17 млрд., които са изхарчени повече от правителството на Станишев. Като гледам този човек и неговата професионална биография – той е класически защитник на България и на нейната стабилност на международното поле. Едва ли ще отиде на скандалност, по – скоро ще се изрази като човек на БНБ. Няма да излезе с някакви разкрития, с някакви съобщения за реалното ни финансово състояние – не ми се вярва, че ще го направи - но той много добре си го знае – човекът отговаря за това да показва стабилност.

За министъра на вътрешните работи – той е елемент от досегашната система. Посланието на Брюксел видяхме колко е послание, защото Шенген не видяхме, както се казва. А пък от критиците на страната ни е, че това е полицейска държава, където всичко се подслушва и където се подслушва президентът и където предишният президент и където сегашният президент беше министър и му казаха: тебе те подслушваме! И той се съгласи и каза: Добре! И може би продължиха да го подслушват и като президент и това е един факт, който ние обезателно трябва да узнаем като граждани и ако е станало обезателно някой трябва да лежи. И даже мисля, че го знаем името на този, който трябва да лежи и то първото му име съвпада с второто. Но това не ми се вярва да се случи сега – сега пак ще ни се разказват някакви приказки за честния и така...

Всичко това го казвам с опасение, и в никакъв случай не с увереност. Може пък да се окаже, че ще действат…Във всеки случай съвсем наясно е едно: Президентът Плевнелиев не прави заявка за своя по - нататъшна политическа партия. Не се обособява, не прави заявка за самостоятелна игра. Той прави заявка за едно спокойно преминаване на 36 дни и дай боже за едни спокойни и честни избори.

Не, отчета на човека с двете имена /Цветан Цветанов – бел. ред/ не го видях, но видях във вестника, че примерно от 10 министри, които си дават оценки, 9 си дават шестици и само един петица. Слава Богу, че се намери този човек, който май е единственият, дето се казва, че да си сложи петица, та да не завършват с 6.00 като самооценка, а да завършат с 5, 99.

Ами неговият /на Цветанов/ шеф Бойко Борисов на пресконференцията, която даде, когато каза, че няма да подава оставка – това беше 12 часа преди да я даде. Та на тая пресконференция беше довел жена, която обяви, че протестите в страната са против предишното правителство. Това е световен рекорд – не бях чувал значи да излезеш и да протестираш срещу предишното правителство. Даже Йосиф Сталин мисля, че не е правил никакви протести против царя в Русия. Някак си царя се заклеймява, но не се казва: ние сме се събрали да протестираме, че имало цар, например. Някак си е смешно. – имаше една дама, чието име ми изскочи от главата и това беше пред министър – председателя да говори, че простира срещу предишното правителство, нищо, че е било преди повече от три години и половина.

И когато в залата журналистите се изсмяха – един я намери веднага коя е в интернет, то последва просто позорна сцена и за нея и за Борисов. Така че в самооценките ГЕРБ колебая се, но всяка самооценка на ГЕРБ се движи между 5.99 и 6.00. Все пак да видим какво ще се случи в тези два месеца. / http://news.bgnes.com

Състав и правомощия на служебното правителство, назначено от президента Росен Плевнелиев

 


Сходни връзки

Андрей Райчев: Служебното правителство е свързано с досегашното управление | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Андрей Райчев: Служебното правителство е свързано с досегашното управление
Автор: Anonymous да 2013-03-13 @ 09:34 EET
Комунистите пак недоволни и прецакани!
Андрей Райчев: Служебното правителство е свързано с досегашното управление
Автор: Anonymous да 2013-03-13 @ 12:28 EET

Говориш за социалистите, истинските комунисти са от друго тесто. Тези не са били никога комунисти, а ако са били, то са били бояджии, които скоро са се боядисали на социалисти.

 

Андрей Райчев: Служебното правителство е свързано с досегашното управление
Автор: Anonymous да 2013-03-13 @ 13:23 EET
90% са гербаджии и нищо добро не ни чака,само протести и хаос в държавата!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди