изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:38 EEST
Nokia Lumia 920 излиза на пазара в България    
Новини
Продажбите на смартфона Nokia Lumia 920 ще започнат в България след 20-и март, съобщиха от представителството на финландската компания, цитирани от TechNews.


Lumia 920 работи под управление на Windows Phone 8 и идва с иновативната технология за изображения Nokia PureView. Използвайки „плаващ” обектив, камерата може да улови пет пъти повече светлина, отколкото конкурентните смартфони, без да използва светкавица, твърди Nokia. Това позволява правене на качествени снимки и видео както на закрито, така и през нощта. В допълнение, технологията компенсира движенията на ръката, докато се снима.

4,5-инчовият дисплей на Lumia 920 използва технология PureMotion, която не допуска размазване на картината при бързо движещи се обекти върху екрана.
Свръхчувствителността на дисплея позволява на потребителите да управляват устройството с нокти, стилус и дори ръкавици. Дисплеят има резолюция WXGA (1280х768 пиксела), IPS LCD панел и технология ClearBlack.

Lumia 920 идва с най-новата версия на операционната система Windows Phone 8, която се отличава с лесен за персонализиране начален екран и нови анимирани Live Tiles, които отразяват индивидуалните приоритети на потребителите.

Флагманът на Nokia има вграденото безжично зареждане и подобрени навигационни възможности. Ще се предлага в жълт, червен, бял и черен цвят, във варианти с LTE и HSPA+. Цените за момента са неизвестни. http://it.dir.bg
 


Сходни връзки

Nokia Lumia 920 излиза на пазара в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди