изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:25 EEST
VIVACOM пуска екстра за евтини разговори у нас и в ЕС, САЩ и Канада    
ИкономикаОт днес VIVACOM пуска нова добавка за мобилни планове, която осигурява евтини разговори едновременно към всички оператори у нас и към всички в Първа международна група, която включва фиксираните мрежи на страните от цяла Европа и Русия и фиксираните и мобилни мрежи в САЩ и Канада.

 Новата екстра +BG&Europe предоставя между 50 и 200 минути за разговори и може да се поръчва като добавка към основния план на потребителя както с абонамент, така и без обвързване, в зависимост от конкретните му нужди. Цените на пакетите започват от 5.80 лв.

 

Екстрата няма аналог на българския пазар, където в момента абонатите могат да добавят към плановете си допълнителни минути поотделно за национални и за международни разговори.

 

Потребителите, които са решили да пренесат номерата си в мрежата на VIVACOM на планове MegaCall и EasyCall в периода до 15 юни могат да получат новата добавка +BG&Europe M със 100% отстъпка от месечната такса за до 4 месеца. Това им осигурява 100 допълнителни минути на месец за разговори с всички национални мрежи в страната и Първа международна зона.

 


Сходни връзки

VIVACOM пуска екстра за евтини разговори у нас и в ЕС, САЩ и Канада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди