изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:42 EEST
Футбол: Славия победи Черно море с 1:0 в мач от първенството    
СпортСофия. Славия победи като домакин Черно море с 1:0 в мач от 18-ия кръг на „А” група. Единственият гол в мача вкара едно от новите попълнения на „белите” – Ливраменто, който вкара гол с удар от границата на наказателното поле.

Привлеченият през зимата от Берое футболист вкарва във втори пореден мач за Славия, след като се разписа и в първия четвъртфинал за Купата на България срещу Миньор в Перник (5:2).
Минута преди гола за Славия, попадение на Черно море бе отменено заради засада.
В 66-ата минута гостите претендираха за дузпа, за нарушение на вратаря на Славия Стефано Кунчев срещу Мирослав Манолов.

. Треньорът на Славия: Спечелихме срещу Черно море с дух и характер

София. Треньорът на Славия Велислав Вуцов заяви след победата на отбора си над Черно море, че играчите му са измъкнали успеха с дух и характер. В мач от 18-ия кръг на „А” група Славия победи като домакин Черно море с 1:0.
След мача треньорът на Славия поздрави играчите си за представянето им, като заяви, че им е казал, че такива мачове се печелят с дух и характер. Велислав Вуцов каза, че напрежението се е отразило и върху двата отбора. Той добави, че е очаквал от Черно море по-затворена игра, но не се е получила играта на Славия. Специалистът каза още, че е направил точната смяна с пускането на Ливраменто, който сериозно е раздвижил играта на Славия. Велислав Вуцов специално отбеляза, че във всеки мач от началото на полусезона Славия успява да вкарва голове, което е хубаво.
Велислав Вуцов каза още, че няма проблеми с треньора на Черно море Георги Иванов, визирайки пропусната от Иванов дузпа за Левски срещу БАТЕ Борисов, която на практика доведе до освобождаването на Вуцов от треньорския пост на Левски.

Треньорът на Черно море след мача със Славия: Имам сериозни претенции към съдийството

София. Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след загубата на отбора си от Славия, че претенциите му са не толкова към играта на Черно мора, колкото към съдийството. В мач от 18-ия кръг на „А” група Славия победи като домакин Черно море с 1:0.
След мача треньорът на Черно море каза, че няма притеснения за поста си след третата поредна загуба на отбора от началото на пролетния полусезон.
Георги Иванов коментира, че съдията Калин Людмилов не е дал дузпа за Черно море и е спестил червен картон на играч на Славия. Специалистът добави, че не е видял ситуацията с отменения гол на Черно море и ще я коментира след като изгледа запис.
Георги Иванов заяви, че най-сериозният проблем за отбора му е липсата на отбелязани голове, като каза, че в тренировките се набляга на това. Треньорът каза още, че през второто полувреме на мача отборът на Славия е стигнал до две по-опасни положения и е вкарал гол.
 


Сходни връзки

Футбол: Славия победи Черно море с 1:0 в мач от първенството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди