изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:15 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностДесет души са задържани при полицейска акция срещу разпространението на наркотици.


- На 15 и 16 март, след проведена специализирана полицейска операция от служители на сектор „Криминална полиция” при Първо РУП Добрич, в момент на продажба на наркотици е задържан криминално проявения и осъждан Г.Г. (34г.) от град Добрич. При последвалия обиск в жилището на задържаният в ж.к. „Балик” в град Добрич са открити и иззети 33 броя пакетчета с прахообразно вещество, с тегло 3,5 грама, реагиращо при полевия тест на високорисковото наркотичното вещество – хероин. В жилището на 34-годишния мъж са задържани петима граждани, желаещи да закупят наркотично вещество. В хода на разследването са установени и задържани други четири души закупили наркотично вещество от Г.Г. Работата по случая продължава.

- На 16 март, около 19:00 часа по улица „Христо Ботев” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация. При последвалата проверка, между предните седалки на автомобила са намерени 4 броя прозрачни полиетиленови пакетчета със зелена тревна маса. При извършения полеви тест, същата реагира на наркотичното вещество – канабис, с общо тегло около 2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич са задържани водача на МПС – М.Ж. (23г.) и возещите се в автомобила В.Я. (26г.), П.П. (25г.), и тримата от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

- На 16 март, по улица „Витоша” в град Генерал Тошево, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,75 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Генерал Тошево е задържан Г.Г. (61г.). По случая е започнато незабавно производство.

- На 17 март в 03:30 часа, по улица „България” в град Каварна, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Ауди” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,20 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Т.Д. (24г.) от  град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

 Контролните органи са съставили 73 акта и 95 фиша за констатираните от тях нарушения.
 
18.03.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-03-18 @ 22:48 EET
Аз едно нещо не мога да разбера къде е тази наша полиция? Няма ли шеф или той не вижда тези мургави госпожици по околовръстното на Добрич?До кога ще търпим такива Управляващи ,които явно получават /рушвети/ за да се правят на ощипани.Предлагам следващия протест да бъде пред полицията и да се иска оставката на шефа.Явно не си върши работата както подобава.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-03-19 @ 13:44 EET
А мургавите "роми" които ни навират под носа цигари около пазара,така ли никой от управляващите ни не минават и не виждат това.Или и те май в далаверата.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-03-19 @ 16:16 EET
Пред магазин ТОМИ на Балик се продават цигари на черно 7 дни в седмицата през целия ден.Пак няма ПОЛИЦИЯ -после реват за заплати.Да ги освобождават наред за това ,че нищо не правят!!!
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-03-20 @ 13:09 EET
а според теб къде полицайчетата ще задоволяват сексуалният си нагон за 3,4 път виждам полицеиската кола с циганката вътре на бензиностанцията до онази кръчма там или пък ще накараш полицаите  да дават по 5 лева за цигари ли като могат да си ги вземат без пари ,това е и вълкът сит и агнето цяло
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-03-20 @ 14:21 EET
Алооо,Дукови,затворете на тия по горе страницата да не пишат тия глупости!Аз така ли вече 50 години не съм попаднал поне на един корумпиран полицай ......ее,освен на Аргил Спасов!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди