изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:56 EEST
Премиерът освободи заместник-министри и назначи нови    
Новини  Премиерът Марин Райков издаде заповеди за назначение и за освобождаване на заместник-министри. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

В МВР от поста си е освободен заместник-министър Веселин Вучков, а длъжността заместник-министър е възложена на Филип Гунев.

За заместник-министър на околната среда и водите е назначена Малина Крумова, а от същия пост е освободена Ивелина Василева.  Малина Крумова е и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.”. Тя ще ръководи дирекциите „Фондове на ЕС за околна среда”, „Европейски и международни проекти”, “Координация по въпросите на Европейския съюз и международно сътрудничество” и „Кохезионна политика за околна среда”.

Заместник-министри на труда и социалната политика стават Ваня Стойнева, която ще отговаря за реализацията на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, Иванка Шалапатова и Петър Стоянов. От поста й е освободена заместник-министър Зорница Русинова.

Божан Стоянов, Ирена Младенова и Виолета Лорер са назначени за заместник-министри на икономиката, енергетиката и туризма, Снежана Благоева – на земеделието и храните, Мариана Банчева – на образованието, младежта и науката, Йордан Йовчев – на физическото възпитание и спорта, Ася Давидова и Антон Лазаров – на отбраната, Лидия Нейчева и д-р Мирослав Ненков – на здравеопазването, Димитър Бонгалов – на правосъдието, Албена Лазарова – на транспорта, информационните технологии и съобщенията, проф. Мила Сантова и Деяна Данаилова-Станилова – на културата.

От постовете им са освободени заместник-министрите на отбраната Августина Цветкова и Валентин Радев, на физическото възпитание и спорта – Лазар Каменов, на земеделието и храните Светлана Боянова, на здравеопазването Минчо Вичев, на образованието, младежта и науката Милена Дамянова, на културата Георги Стоев. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Премиерът освободи заместник-министри и назначи нови | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди