изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:48 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 20 март е получено съобщение за извършена кражба на територията на град Балчик. Установено е, че чрез взломяване на врата на фургон, находящ се на строителна площадка в град Балчик, неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на три броя къртачи марка „Бош”. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Балчик.
- На 21 март, около 01:30 часа, пред ДКЦ – 1 в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,50 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Г.К. (33г.) от с. Стожер, община Добричка. По случая е образувано бързо полицейско производство.
- На 21 март, около 03:00 часа по улица „Христо Ботев” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,98 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан А.И. (29г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно производство.

 Контролните органи са съставили 39 акта и 62 фиша за констатираните от тях нарушения.
 
 На територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани четири пожара без материални загуби и два пожара с  материални щети.
- На 20 март в 19:26 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот в с. Владимирово, община Добричка. Изпратените екипи успяват около 00:05 на 21 март да потушат огнената стихия. Вследствие на пожара са изгорели 40 м3 дърва за огрев. По първоначална информация причината за възникване на пожара е небрежност при боравене с открит огън.
 
21.03.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди