изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:12 EEST
Любо Пенев изрови къртици в националния    
СпортЛюбослав Пенев е показал на играчите от националния отбор, че за него няма никакви тайни в тима. Той е разкрил пред футболистите кой играч на коя медия е агент в състава. Селекционерът го направил точно, аргументирано и засега с усмивка, пише “Труд”. Той е искал да покаже на избраниците си, че контролира всичко в тима - от подготовката до медийните изяви.

Пенев се ограничил при разбора на "къртиците" само на някои от лидерите. "Труд", "Спортал", "24 часа" и “Дарик Радио” са били четирите медии, към които той засякъл изтичане на информация. А карето на лидерите информатори било Николай Михайлов, капитанът Ивелин Попов, Валери Божинов и Станислав Манолев.
Някои от звездите признали директно, че са имали контакти с журналисти от визираната за тях медия, други с мълчание и леки усмивки... потвърдили информацията. Очевидно селекционерът отдавна е бил като “Биг брадър” за контактите на националите с медии, но явно не е бързал да го оповестява.
Сега той видимо сваля картите, за да търси ефект и да опита да запази титулярния си състав в тайна най-вече за световната квалификация с Дания в Копенхаген на 26 март. Любослав Пенев е пословичен още от играч с принципите си за пазене на тайна на събитията в съблекалнята и на личния си живот. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Любо Пенев изрови къртици в националния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди