изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:52 EEST
Владимир Калчев водач на листата на БСП?    
Политика10 кандидати за народни представители за листата на Добричкия избирателен район за предстоящите на 12 май предсрочни парламентарни избори гласува на конференция, проведена в четвъртък – 21 март, общинската организация на БСП-Добрич. На проведените преди нея събрания на основните партийни организации бяха направени 25 номинации, като отделно имаше номинация и за водач на листата.


След проведеното гласуване резултатите са следните. За водач на листата е предложен председателят на Общинския съвет на БСП-Добрич, Владимир Калчев. В нея влизат още Даниел Петков, Радослав Иванов, Стойка Янъкова, Генади Ганчев, Дариела Вълканкина, Пейчо Пеев, Милена Христова – гражданска квота. От висшия ешелон на БСП добричките социалисти поискаха Драгомир Стойнев и Явор Гечев.
„Приемам този избор като доверие и отговорност" – заяви Владимир Калчев, който е предложен от 16 партийни организации. В отчетния си доклад за дейността на общинската организация през последната година той посочи, че тя възвръща кондицията си. Учередени са 5 нови основни партийни организации с около 120 членове. Към БСП-Добрич, има и 50 съратници. „Гражданите на Добрич все повече припознават БСП като изразител на техните социални искания и за това най-после да осветли как се управлява община Добрич през последните години" – добави той.
Партийните членове на БСП в Добрич са крайно чувствителни на темата водач на листа, тъй като от 2001 г. до сега ръководството на БСП слага за водачи кандидати, които не са от региона. „Това е и причина за активността на организацията сега, защото тя повече не иска диктат, макар и от свои" – добави Калчев. Окончателното подреждане на листата на БСП или „Коалиция за България" за Добричкия избирателен район ще стане от Националния съвет на БСП.  http://www.informirash.me
 


Сходни връзки

Владимир Калчев водач на листата на БСП? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Владимир Калчев водач на листата на БСП?
Автор: Anonymous да 2013-03-22 @ 15:21 EET
партизаните пак се наредиха

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди