изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:50 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯза периода 22 – 28 март 2013 г.    
Времето

В петък ще е облачно с валежи от дъжд. През нощта ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад, а през деня ще се ориентира от запад и северозапад, и в Дунавската равнина и по северното крайбрежие ще се усили. С него ще започне да нахлува по-студен въздух и през деня температурите ще се понижават. Привечер на места дъждът временно ще преминава в сняг. Минималните температури ще са между 4-9 градуса. Максимални температури между 5-10 градуса.

- Едрият дивеч се стреля групово този уикенд! - Елена от Сърнец, но не тази, за която си мислите.- Преди да се научиш да сваляш жени, научи се как се свалят звездите! - Златинка от с. Крапец, но не тази, за която си мислите.- Всеки сезон е подходящ за малко СПА! - Катя от Крушари, но не тази, за която си мислите.



 

В събота през нощта ще е облачно, главно над крайните северни райони ще има слаби валежи от сняг. Ще продължи да духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. През деня облачността постепенно ще се разкъсва и намалява. Ще е ветровито, но до края на деня вятърът ще отслабне. Минимални температури от минус 1 до 4 градуса, максимални от 3 до 8.

В неделя ще е предимно ясно и слънчево, но следобед ще се заоблачи и в Северна България на места ще превали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от югоизток. Минимални температури от минус 3 до 2 градуса, максимални от 8 до 13, по Черноморието ще са с 2-3 градуса по-ниски.

В началото на седмицата времето ще облачно и дъждовно, през нощта дъждът ще преминава в сняг. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Минималните температури ще са между минус 1 и 6 градуса и ще нахлува по-студен въздух. Преобладаващите максимални температури ще са 1-6 градуса.

В четвъртък валежите ще спират, облачността ще се разкъса и вятърът ще отслабне. Минималните температури ще са между минус 3 и плюс 2 градуса, а максималните ще се повишат до 4-9 градуса.

Вълнението най-често ще е 2-3 бала, в края на периода ще е 3-4 бала. Температура на морската вода 6-7 градуса.

 

Деж.синоптик: Б.Маркова

 

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯза периода 22 – 28 март 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди