изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:54 EEST
Абитуриент избра бесилото, Теодор бил футболист, танцувал благотворително за болно момче    
НовиниПоредна трагедия със смърт на млад човек разтресе Белия град. Тялото на 18-годишния Теодор Калчев от Балчик е било намерено в пуст парк зад Паметника на ген. Цимерман в Добрич в сряда. Момчето е намерено обесено. "Стандарт" научи, че Теодор е бил ученик в дванадесети клас в СОУ "Христо Ботев" в Белия град. Негови познати твърдят, че бил тихо и кротко момче. Съучениците на Теодор бяха потресени и не можеха да си обяснят кое го е накарало да увисне на въжето.

Съсед на семейството разказа, че бил изключителен младеж, много кротък и възпитан. "Живеем врата срещу врата, на една площадка. Майката и бащата са фелдшери - единият в Спешното в болницата, а другият - във военното поделение. Имат и момиченце - първи клас. Много добро семейство", разказа комшията. Теодор бил активен спортист, тренирал футбол. Освен това играел и в състав за народни танци от малък, бил много добър танцьор. Последно в събота със състава, в който играе от години, участвал в благотворителен концерт в Балчик. Средствата от концерта били за подпомагането на болен младеж. Теодор имал и приятелка, разказаха още балчиклии. Момчето и любимата му били в прекрасни отношения. Девойката изпаднала в шок, след като грозната новина плъзнала из целия град. Жителите на Балчик са потресени от трагедията. Хората не можеха да проумеят кое е накарало Теодор да сложи край на живота си месец преди абитуриентския си бал. "Това е млад, хубав мъж. Обичаше и беше обичан. Защо направи така, та още не е живял" - мълвеше през сълзи съседът на Теодор.
От полицията обясниха, че по първоначални данни няма улики за насилие. Роднини и приятели изпратиха момчето вчера в последния му път. За първи път школото му беше толкова притихнало, като че ли няма ученици в него. Учителка призна, че за първи път в дългогодишната й кариера в двора и по коридорите няма бягащи, скачащи деца.
Виржиния Георгиева
 


Сходни връзки

Абитуриент избра бесилото, Теодор бил футболист, танцувал благотворително за болно момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди