изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:35 EEST
ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ СПОРЕД ЗОДИАКА    
Хороскоп Какво да очакваме от случайно запознанство – страстен роман или разочарование? Колко хубаво би било ако от пръв към мъжа можем да определим как ще се развият нещата! Чрез астрологията това е възможно. Предлагаме ви как по външния вид да откриете своя идеал сред представителите на силния пол.

Ако сте родена под знака на Овена, идеалният за вас мъж изглежда много добре. Той е строен с хармонични пропорции, с подчертана форма на раменете и талията, с прекрасен цвят на лицето върху което често се появява слънчева усмивка. Има обаятелни трапчинки които не се губят даже при състояние на афект. И да не е красавец като от модно списание, общото впечатление за него е на изтънчен джентълмен. Движенията и походката му са плавни, но динамични. Не е прекалено слаб, а пропорционалните му форми се запазват във всяка възраст. Не се притеснявайте от известна „кукленост“ във външността му и от тълпата обожателки – той е способен да обича не само себе си.

Телец
Имате най-трудната задача – да търсите идеала си не по външния вид, а по вътрешно усещане. Той винаги привлича погледа на околните, макар и да не е особено красив. Тялото и чертите на лицето могат да изглеждат съвсем обикновено, но във външността му има нещо пронизващо, нещо което не позволява просто да го поминете. При появата му обстановката се нажежава, даже и когато идеалния ви избранник просто мълчи. Ако той е брюнет с права коса, среден на ръст и гледа загадъчно – можете да бъдете сигурна, пред вас е „героят“ на живота ви. Желателно е във фигурата му ясно да изпъкват бедрата, като важна част от тялото. Не се тревожете, ако приятелките ви го приемат за неприятен човек. Съвсем не ви трябват конкурентки по пътя към щастието!

Близнаци
Ориентирайте се към високи мъже с плътно телосложение. Изберете „най-представителните“ сред тях. Ако пред вас е човек приличащ на голям началник – това е вашият случай. Особено ако има едри черти на лицето, силен глас и кожа с червеникав оттенък. Също така ако косата му е чуплива, очите кафяви, челото високо. Желателно, но не задължително е ръцете и краката му да са големи. Не се смущавайте от известна грубост и казармен хумор – с него никога не е скучно.

Рак
Първото впечатление което създава вашия идеал е на непробиваема студена скала. На него сякаш е написано „всяка надежда остави“. Но не си струва да отстъпвате, особено ако срещнете вталена „скала“ с висок ръст, тесни рамене, тънка и дълга шия. Ако лицето при разговор е като „замразено“ и се движат само устните – това е Той! Цветът на лицето трябва да е леко жълтеникав, брадичката заострена, косата тъмна и гъста, а носът орлов. Като цяло той трябва да е типаж с южни черти. Не се впечатлявайте от рано появилите се бръчки, те не отразяват реалната му възраст.

Лъв
Търсете мъж с разностранна и непредсказуема външност. Като начало огледайте тези, които обичат да впечатляват с нетрадиционно облекло. От тях изберете мъж с дълги крайници, заострена брадичка и удължен нос. Всичко това трябва да се допълва от сиви очи, светла кожа, тъмна коса – идеалът ви е изтъкан от контрасти (може и да не успеете да видите истинския цвят на косите му). Движенията на тялото най-често са нервни и резки. Не се впечатлявайте ако ръстта му е прекалено голям или малък – това е една от странностите които той ви преподнася.

Дева
Предстои ви да откриете почти неуловима личност. Чертите му не са контрастни и трудно се запомнят. Може да се каже, че той е типичен, но не съвсем. Сред другите представители на силния пол той впечатлява с дълбокия си загадъчно – „отсъстващ“ поглед.

Очите му са големи, изпъкнали и някак беззащитни. Има бледа прозрачна кожа, меки пухкави устни ( горната устна е по-голяма от долната), светла коса. Косата му е дълга до раменете, често покрива лицето скривайки чувствата му. Има склонност към пълнеене. Не се притеснявайте, че почти никога не ви гледа в очите, затова пък той е нежен и грижовен.

Везни
Не си мечтайте за скромен романтичен мъж. Вашият идеал е мъжествеността, която ясно се открива сред тълпата! Той може да е слаб или пълен, килограмите не са важни. Но тялото трябва да е мускулесто и никога закръглено. Той е среден на ръст, с широки рамене. Чертите на лицето са очертани ясно, сякаш е работел скулптор върху тях. Носът е леко гърбав, челото полегато с ясно изразени дъги на веждите, погледа е директен, брадичката мъжествена, косата едвава забележимо рижа. Походката му е напориста, демонстрираща готовност за атака. Не се смущавайте от това, че гледа настоятелно, това означава, че му харесвате.

Скорпион
Търсете оптимална мишена за хапливите ви остроти и едновременно рамо на което можете да разчитате. Той изглежда така: не много висок с едър кокал, внушителен, здраво стоящ на земята, със закръглени форми. Един от важните сигнали, че пред вас е този, който ви трябва са артистичните му чувствени устни съчетани с широк нос. Добре е ако това е допълнено с кръгло лице, големи очи и дълги мигли. Походката трябва да е спокойна, бавна и нежна. Ако той е решил нещо не може да бъде разколебан от никого. Нека не ви смущава късия врат и бавните реакции, за сметка на това той не допуска грешни ходове.!

CLUBERR - ТИ ВЕЧЕ СИ ТАМ

Стрелец
Търсете идеала си сред тълпата преди всичко по ръста – трябва да е над среден. Ако това не се получи поне трябва да е гъвкав и слаб. С чертите на лицето нещата са по-сложни – задължително изискване е те да са ясно очертани, остри, с високо право чело. Той често присвива очите си, сякаш концентрира погледа се към нещо. Носът му е тънък изпъкнал с леко раздвоено връхче, устните тънки, брадичката малка. Най-важната черта за идеала на стрелеца е постоянното му движение. Когато чака автобус той се движи напред назад по спирката – това е вашия човек, не изпускайте шанса си. Приемете факта, че по време на разговор той жестикулира, не знае къде да държи ръцете си, премества тежестта на тялото си от единия крак на другия. Разходката с него е удоволствие, летящата му походка от само себе си се настройва към всякакво темпо. Не се тревожете, че той понякога изглежда предизвикателно млад. В края на краищата това е комплимент за вас!

Козирог
Вашият идеал е чувствителен, раним и незабележим. Изглежда по-пълен отколкото е. Лицето му е кръгло леко подуто сякаш „детско“. Има ниско чело, малка брадичка, тъжен поглед, гъсти мигли и вежди. Чипонос, устните нямат ясно очертана форма, косата чуплива. Има нещо специално във външността му което позволява да се открие безпогрешно – малките китки и пълните пръсти. Не се вълнувайте, че е нерешителен и срамежлив на вид. Не проявява активност при запознанство, но след това срамежливостта му изчезва.

Водолей
Ще познаете идеалния си избраник по офицерската стойка и гордо вдигнатата глава. Такава царствена особа не може да бъде не забелязана! Заради стойката си изглежда по-висок отколкото е, но не е достатъчно висок за баскетболист. Гърдите са винаги изпъчени даже в седящо положение: това е най-важната част от тялото му – добре очертано и мускулесто. Краката са стройни, глезените изящни, главата е голяма и кръгла. Чертите на лицето също са забележителни: големи раздалечени очи, едър нос, широка уста с тънки устни. Косата е обемна във вид на буйна грива, добре поддържана. Не се смущавайте от гъстотата и, перспективата за оредяването и няма да навреди на идеала ви.

Риби
С оглед на вашата влюбчивост и известна неподреденост, за вас е от особена важност точното описание на идеалния любим. Той трябва да е строен и слаб. Чертите на лицето и тялото трябва да са ясно очертани. Не трябва да е с нисък ръс, допуска се известна удълженост на крайниците. Лицето трябва да е продълговато, връхчето на носа леко удебелено, очите са малки и дъблоки, устните тънки, създаващи вид на загриженост, та нали той винаги е готов да се притече на помощ. Не се притеснявайте от известна асиметричност в лицето или тялото. Приемете, че по това идеалът ви може да бъде лесно разпознат.

Източник: http://www.bul-news.com/

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ СПОРЕД ЗОДИАКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди