изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:17 EET
Изгасиха пожара във Военния клуб във Велико Търново    
НовиниИзгасен е пожарът във Военния клуб във Велико Търново, съобщи Фокус. В момента все още излиза дим от прозорците на сградата. Противопожарните автомобили и екипите са пред сградата. Все още не се допуска преминаване на граждани в близост до Военния клуб. На мястото са и кметът на Община Велико Търново Даниел Панов и областният управител проф. Пенчо Пенчев.


****

Гори сградата на Военния клуб в центъра на Велико Тръново. Сигнал за инцидентът е подаден в 10:45 ч. на телефон 112. Пожарът е сериозен, но няма пострадали. Районът е обезопасен, съобщи Дарик.

На мястото са пристигнали три пожарни автомобила от Велико Търново, ще бъдат повикани и екипи от Горна Оряховица. По първоначална информация пожарът е тръгнал от сцената на Дома на армията. Били са изведени всички хора от заведения и кафенета, които са в района. В района в момента има голямо задимяване. Продължават действията по погасяването.

В сградата се провеждал форум-изложение „Здраве, щастие,красота".

Пожарната е дошла след 10 минути. Първоначално е имало проблем с крановете за вода, затова се е наложило да дойдат пожарни от Горна Оряховица. Полицейското присъствие в района е изключително засилено. Има поне 50 полицаи, които ограничават достъпа. На мястото има и линейка с медицински екип. По данни на областния управител Пенчо Пенчев за Фокус, който също е на мястото, няма пострадали. Един от организаторите на форума-изложение каза, че събитието се мести в друга сграда в хотел. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Изгасиха пожара във Военния клуб във Велико Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди