изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:48 EEST
НЕФТОХИМИК ЩЕ ДОМАКИНСТВА НА МАРЕК В ДОБРИЧ    
Спорт

Мъжкият отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) ще домакинства на шампиона Марек Юнион-Ивкони (Дупница), във втората среща между двата отбора от полуфиналите на Суперлигата в Добрич! Двубоят е насрочен за 28 март, от 18:00 ч, като ще се играе в добричката зала Добротица. Първата среща пък е в Дупница на 25 март.



 

Причина за домакинството извън Бургас е фактът, че волейболистите на Нефтохимик останаха без собствена зала точно за решаващата фаза от шампионата. Така неволите им в последните дни продължават с пълна сила. След преживяната катастрофа при прибирането си от Монтана, сега тимът пък е лишен от собствена публика. Зала Младост, където бургазлии играят срещите си от Суперлигата е заета с турнир по художествена гимнастика Жулиета Шишманова, като това принуди ръководството да търси други решения. „Първият вариант, който обмисляхме бе да играем в Правец”, разясни мениджърът на Нефтохимик 2010 Огнян Томов. „Впоследствие обаче отхвърлихме тази идея. Защо да бием 500 км за празна зала, при положение, че само на 150 км от нас има прекрасна такава.  Домакините от Добрич бяха много любезни, получихме пълно съдействие от тях, отличен хотел, часове за тренировки и т.н. Затова искам да благодаря на добричлии за топлото гостоприемство. Сигурен съм, че и зала Добротица ще бъде пълна с публика, още повече, че треньора ни Дани Пеев е родом от този град. А ние ще се постараем да се противопоставим максимално на Марек, като ще се борим до край за победа”.

 


Сходни връзки

НЕФТОХИМИК ЩЕ ДОМАКИНСТВА НА МАРЕК В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди