изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:18 EEST
ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 СА НА ФИНАЛИ!    
Спорт

Девойките старша възраст на Добруджа 07, водени от Милена Маринова, се класираха за финалите на държавното първенство по волейбол. Това стана след категорична победа с 3-0 гейма над Етрополе в Бургас, като в отделните части добричлийки оставиха съперничките си на 14, 9 и 25 т.



Финалната фаза на шампионата ще се състои от 1 до 5 април в София, като девойките на Добруджа 07 са в една група със съставите на Левски волей, Казанлък, Спартак (Плевен) и отбор от квалификационния турнир в Разлог.

„Поздравявам момичетата за успеха, който постигнаха. На години реално те са волейболистки младша възраст, но с много труд в тренировките, вяра и воля за победа, показаха, че могат да мерят сили и с най-добрите при по-големите. По този начин доказахме и на себе си, че всяка мечта може да стане реалност. В такива моменти оценяваме, че всяко лешение е заслужено, когато постигнем целта си. Така след повече от 10 години Добрич отново има финалист във волейбола при девойките”, заяви за пресцентъра на клуба треньорката Милена Маринова.

 


Сходни връзки

ДЕВОЙКИТЕ НА ДОБРУДЖА 07 СА НА ФИНАЛИ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди