изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:07 EEST
КАЛИАКРА ОСТАНА БЕЗ КОНТРОЛА    
Спорт

Уговорената за петък контролна среща между съставите на Калиакра и Черноморец (Бяла, Варненска област) не се състоя. От щаба на каварненския клуб информираха, че ръководството на третодивизионния тим е отказало проверката, която трябваше да се проведе в петък на игрището на спортен комплекс „Младост” във Варна. От Черноморец са се обадили на своите колеги и са заявили, че не могат да съберат отбора. Така Калиакра остане без контрола в паузата на първенството, свързана с мачовете на националния ни тим с Малта и с Дания.

 



След проведената в петък тренировка футболистите на Калиакра бяха пуснати в двудневна почивка. Днес те отново ще се съберат, за да продължат подготовката си за предстоящия двубой с Шумен от първенството на единната „Б” група. От началото на пролетния полусезон родното Каляри има три загуби и предстоящата среща е от изключително значение за отбора. Каварненци задължително трябва да спечелят трите точки, за да съхранят шансовете си за оцеляване сред професионалистите.

 

 

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ОСТАНА БЕЗ КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди