изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:49 EEST
7 теми-табу за бившия    
Любопитно Ако имате нова връзка, последното, което й трябва са сантименталните спомени за предишната. Каквото и да е имало, оставете го в миналото - и добро, и лошо. Може би сегашният ви възлюбен иска да знае повече за времето преди да бъдете заедно. Не му изповядвайте всичко, колкото и изкусително да ви се струва. Има някои граници, които не бива да доближавате. Може да ги съберем в 7 изречения-табу.

“Той бе всеобщ любимец“
Едва ли новият Ромео ще бъде очарован да чуе това, след като самият той иска да бъде обект на ухажване не само от ваша страна, но и от всичките ви близки и роднини.

“При него всичко е ОК“
Това говори, че продължавате да се интересувате от бившия. Вярно е, че много разделили се двойки поддържат контакти, но защо е нужно да ги навирате в очите на новия си приятел.

“Тук съм била с него“
Това е повече от неуместно - новият иска да ви заведе някъде, където да имате само ваши спомени и изведнъж го фрасвате с новината, че вече сте били там и сте си прекарали страхотно... с друг.

“А това ми е подарък от него”
Не позволявайте да ви се изплъзне от езика дори на шега. Вие какво, намеквате колко щедър е бившият, независимо дали става дума за диамантен пръстен или най-обикновено плюшено мече. Помислете какви чувства ще събудите в него.

“Ние планирахме…”
Стоп. Каквото и да сте планирали така или иначе не се е случило, тъй че защо внасяте допълнителен дискомфорт у партньора ви. Ако толкова ви се планира, нахвърлете смело новите си идеи и премълчете за старите.

“Той се биеше за мен”
Вероятно е бил лошо момче, а сегашният е романтичен до скъсване и ако очаквате от него да се хвърли в ръкопашен бой, за да се докаже като герой е глупаво. Въпреки, че романтиците го правят.

“Той бе добър (лош) в секса“
Е, това е най-тъпото, което може да направите. Никой мъж не обича сравнителния анализ в леглото. Ако навлезете в тази тема, много скоро може да се сдобиете с още един бивш. Наистина ли искате това?

http://beauty.fashion.bg

Любов по време на работа

6 глупави лъжи, които жените казват на гинеколога си

Изневяра по взаимно съгласие?!

Млад козел дърта върба лющи

Модните правила, които са отживелица

Топ 10 еротични женски фантазии

В Сандански жените са потайни, а в Благоевград – тигрици

Здравейте, аз съм Максимален Оргазъм

Защо мъжете обичат лоши момичета?

Интервю с пъшкаща жена №1 в света, следваща религия

 

 


Сходни връзки

7 теми-табу за бившия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди