изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:22 EEST
Бизнесменът Петко Танков се гръмнал заради спор с жена си чия е семейната кола!    
НовиниДни наред смъртта на собственика на ресторант „Чардака” в Карлово тъне в мистерия. Като БЛИЦ първи и единствен сред националните медии съобщи, Петко Танков отишъл в землището на село Иван Вазово, откъдето била съпругата му и се самоубил.

Главата на злополучния бизнесмен била дотолкова раздробена от изстрела, направен с незаконна ловна пушка, че секретарката на кмета Димо Димов, която отишла час по-късно на мястото на трагедията, изпаднала в шок.

Причината добре осигуреният мъж да реши да сложи край на живота си бил семеен скандал за автомобил. Източници на БЛИЦ разкриха, че дни наред в иначе уреденото и финансово стабилно семейство имало сериозни разправии между съпруг и съпруга чий е новият луксозен Опел. Очевидно разстроен от препирните, Танков отишъл преди няколко дни на около километър от селото край Вазовата чешма. Оттам се обадил на съпругата си и казал: Аз си отивам. Ще се самоубия. Ела си прибери колата, намирам се над селото. Стресната, съпругата Дочка извикала двамата синове на семейството. Пристигането им обаче било фатално късно.

Роднини разказаха, че всички са в потрес от крайното решение на Танков. Кметът на Иван Вазово Димо Димов каза за БЛИЦ, че никога в селото не се е чула лоша дума за Дочка или Петко. Те рядко отивали в родната къща на съпругата, защото сестра и Нина гледала в София родителите им, които били болни и къщата била безлюдна. Абсурдно е да се говори за някакви любовни триъгълници, за изневери или пари. Станал е семеен скандал и това е предизвикало фаталния край, вайкат се съседи на почерненото семейство в Карлово.

Кристина ИВАНОВА

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Бизнесменът Петко Танков се гръмнал заради спор с жена си чия е семейната кола! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди