изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:32 EEST
Калина Крумова казва право куме в очи кой я изрита от Нова    
Новини Свалената от сутрешния блок на Нова тв водеща Калина Крумова разкрива истината за излизането си от телевизията. Тя ще кани на среща медиите и очи в очи ще каже кой я изрита от предаването.

Тя съвместяваше депутатската си работа с журналистическата, но след разпускането на Народното събрание Курмова бе освободена и от медията.

В профила си във Фейсбук тя открехна завесата, като пусна следното съобщение:

"Уважаеми приятели, зрители на Нова ТВ и граждани на България,

Във връзка със свалянето ми от екран като водещ на сутрешния блок "Здравей, България", се чуха различни версии, мнения, причини и интерпретации за това защо вече не заемам тази позиция.

Смятам за свое задължение да дам отговор и аз, най-накрая, както на този, така и на всички останали въпроси, които моите колеги журналисти, зрителите и, може би, бившите ми колеги-политици, ми задават или биха искали да ми зададат.

Вярвам, че истината става ясна единствено и само в рамките на откровен разговор и когато хората се гледат очи в очи. Затова ще си позволя да поканя колегите ми от медииите и всички, за които представлява интерес, на един открит разговор на тема " Медии и политика и каква е връзката им с хората, заради които те съществуват".

Часът и мястото на срещата ще съобщя допълнително след като преценя всички версии и варианти ,които днес се коментират. Надявам се този разговор да доведе до по-голяма яснота за ролята и мястото на трите страни в него. На тази среща ще споделя с всички заинтересовани и личните си планове , които смятам да реализирам в най-скоро време. Поздрав! Калина Крумова"

Под коментара си тя е събрала доста негативни отзиви, в които се твърди, че едновременното съчетаване на журналистиката с политиката е конфликт на интереси. Има и съвети към Крумова да се върне в ефира на телевизия СКАТ, откъдето изгря.

"Какво ви разбира прелестната главичка от медии, а пък и от политика.... Първо трябва да се учи. Вие не сте изключение от това правило. Направили са ви услуга, ако наистина са ви "свалили" от екран. Защото така няма да имате възможност да направите някоя дивотия и прочее грешка на всеослушание, поради незнание. А вие - не знаете, много неща", констатира почитателка на Калина във Фейсбук под коментара й за напускането на телевизията.

Най-вероятно шефовете й са й поставили ултиматум да избере политиката или телевизията и тя е избрала първото, коментират нейни колеги. Междувременно стана ясдно, че предаването поема Мира Иванова, която зрителите познават от съботно-неделното предаване "Събуди се". Тя води с досегашния партньор на Крумова Христо Калоферов.

Според изданието Иванова впечатлила управата на телевизията, докато замествала Калина покрай масовите протести и оставката на правителството. От медията предложили на Калина да води друго предаване, но тя отказала. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Калина Крумова казва право куме в очи кой я изрита от Нова | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Калина Крумова казва право куме в очи кой я изрита от Нова
Автор: Anonymous да 2013-03-25 @ 21:06 EET
Разработила предаването,направила го гледаемо- следва ново предаване,да го разработи и да го направи гледаемо ,но тя отказва :)
Калина Крумова казва право куме в очи кой я изрита от Нова
Автор: Anonymous да 2013-03-26 @ 08:39 EET

Просто зрителите не я искат, беше част от АТАКА, когато поддържаше ГЕРБ, стана НЕЗАВИСИМА от ГЕРБ, беше депутат най-провалилия се парламент, а задава въпроси кой носи вина за умирането на държавата, че и търси и посочва виновници. Талантлива жена, ще си намери работа, а и има достатъчно платено време за това - 1200 лв. месечни осигуровни.

Калина Крумова казва право куме в очи кой я изрита от Нова
Автор: Anonymous да 2013-03-26 @ 16:09 EET
"Налетя се, бухалът му ниеден!" 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди