изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:00 EEST
5 ЛЕВА Е ВХОДЪТ В БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА    
НовиниАкадемическото ръководство на СУ „ Св. Климент Охридски” утвърди ценоразписа за 2013 г. на услугите, които предлага Университетската ботаническа градина в Балчик. Цената на билета за вход е 5 лв. за възрастни, 1 лв. за деца над 7 г., ученици и студенти. Билетите могат да бъдат закупени от касите на УБГ, които са разположени на трите входа на Ботаническата градина, всеки ден, включително събота и неделя.

 Сега работното време е от 8 ч. до 18 ч., а от средата на април работното време ще бъде удължено до 20 ч., съобщават от УБГ. Оттам посочват още, че закупеният билет дава възможност за посещение и на постоянната експозиция от тропични и субтропични растения, където са показани над 2000 вида кактуси и сукуленти, екзотични растения от сухите тропици и субтропици, средиземноморска растителност.

Входният билет за Ботаническата градина не дава достъп до сградата на бившата лятна резиденция на Румънската кралица - вила „Тихото гнездо”, по–известна като „Двореца”, тъй като сградата е под управление на Министерство на културата, посочват още от Ботаническата градина.

        Освен утвърдените вече услуги - беседи, Зелено училище, провеждане на сватбени ритуали и градински партита, заснемане на клипове – се предлага и нова услуга за посетителите. Срещу 2 лева за лек автомобил и 5 лева за микробус вече е осигурен вход с МПС през обозначения с указателна табела „Вход Автомобили”. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

5 ЛЕВА Е ВХОДЪТ В БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди