изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:37 EEST
ДОЙЧЕВ И ИВАНОВ ЕЛИМИНИРАХА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ШАМПИОНИ    
Спорт

Юри Дойчев и Петър Иванов стартираха с победа в основната схема при двойките на световното първенство по тенис за ветерани в турския курортен град Анталия. Българите елиминираха европейските шампиони и №8 в световната ранглиста Сергий Кулибаба от Украйна и Алексей Андрейонов от Русия в интересен и тежък мач.

 



„Играхме точно час и 20 минути. Срещата бе съпроводена от доста равенства в геймовете, но бяхме перфектни в решаващите моменти. Наложихме нашата воля и достигнаха до победата с краен резултат 6:1 и 6:2. С този успех се класирахме в първите 16 на света и ще имаме уникалния шанс да излезем срещу поставените под № 1 в схемата и водачи в ранглистата Инго Херцгеродт и Йоаким Бльомеке от Германия. Очакваме и схемата за утешителния турнир при сингъла. Радваме се и на успехите, които нашата шампионка и № 1 в света при дамите Цвети Николова също върви напред и на сингъл, и на смесени двойки”, заяви Юри Дойчев.

P1130341P1130416P1130353

 

 


Сходни връзки

ДОЙЧЕВ И ИВАНОВ ЕЛИМИНИРАХА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ШАМПИОНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди