изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:44 EET
Порното брои ли се за изневяра    
Любопитно Чувствате ли се виновни пред половинката си, когато гледате филми за възрастни?

По-голямата част от мъжете гледат порно, а на повечето от техните приятелки това хич не им се нрави. И наистина има защо. Изглежда еротичните сцени с участието на други жени провокират неприлични помисли у представителите на мъжкия пол.

Оказва се, че гледането на филми за възрастни може да увеличи желанието ви да „прегрешите“, гласи ново проучване. Изследователи открили, че колкото повече един мъж гледа порно, толкова по-вероятно е той да изневери на половинката си. Резултатите от последното проучване донякъде преповтарят данните от предишно изследване, което показва, че изневеряващите мъже са склонни да гледат порно три пъти повече, отколкото останалите.

Според автора на проучването А. Марлея Гуин „порното предлага на мъжете достъп до секс без ограничения и норми, в който често участват много привлекателни партньори“. Макар вие много ясно да осъзнавате, че всичко това е една измислица, тези еротични занимания подсилват идеята, че има много алтернативи подобно нещо да се случи и със самите вас.

Порното несъзнателно насочва мъжкия мозък към репродукцията, както и подсилва инстинкта ви за възпроизвеждане. По този начин по-привлекателни за вас се оказват многото сексуални партньорки, отколкото любящата и сериозна приятелка, пише Men's Health.

Може би е време да спрете или поне да ограничите порното? Това би било здравословно не само за вашата връзка, но и за самите вас. Има толкова много полезни занимания, с които може да запълвате времето си, вместо да стоите пред компютъра. И най-вече – развихрете се на живо между чаршафите, вместо да воайорствате онлайн. http://www.tialoto.bg

Мъжката гледна точка: Защо половинките ни гледат порно?

9 знака, че сте ужасни в леглото

Наталия Кобилкина: Правила съм го и в самолета!

По 500 евро на филм вземат наши порнозвезди в чужбина

Христина на Здравко лъсна в порно?

 


Сходни връзки

Порното брои ли се за изневяра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди