изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:40 EEST
Супер комплименти от мъже за жени    
Любопитно

Няма жена, която да не обича да чува хубави неща за себе си. Но все пак има и комплименти, които понякога звучат доста неискрено, снизходително или направо обидно. Ето и няколко идеи за добри комплименти, с които мъжете със сигурност ще разтопят сърцето на всяка жена и така ще получат допълнително предимство пред другите мъже.



1. "Уау, тази дреха ти стои много добре!"

Тайната в перфектният комплимент за една жена е да бъдете конкретни. Може да не сте запален привърженик на модните тенденции за сезона, но ако кажете нещо хубаво, което да засяга личния стил на жената, тя ще се почувства прекрасно. Вместо да ѝ казвате нещо обикновено като "Изглеждаш прекрасно", опитайте се да изтъкнете нещо специфично, което харесвате във визията ѝ и я поздравете за него. Например: "Нюансът на роклята ти, подчертава прекрасно цвета на очите ти" или "Добре си подбрала колието си – стои ти много привлекателно."

2. "Много хубаво ухаеш!"

Това е идеален начин да кажете на една жена, че я намирате за чувствена, без да я обидите. Почти всички жени инвестират много време и пари в това да си изберат перфектния аромат, който ще подчертае тяхната личност и настроение. Така че, ако направите комплимент за аромата на жената, вие всъщност правите комплимент към нейната женственост и привлекателност.

3. "Иска ми се да те бях срещнал по-рано!"

Това може да бъде един от най-романтичните комплименти, който един мъж може да направи на една жена. Мисълта, че тя е променила живота му към по-добро и че той би искал да я е познавал от по-дълго време, може да бъде доста удовлетворяващо за нея. Въпросът е да направите този комплимент небрежно, като го включите като реплика в част от някакъв разговор, а не да го заявите като постулат.

4. "Имаш страхотна кола!"

Комплиментите към една жена, не трябва да бъдат свързани само с нейния външен вид или с качествата ѝ. Те могат да бъдат насочени и към някакъв друг аспект от живота си, с който тя се гордее. Например, ако тя си е купила наскоро нова кола , направете ѝ комплимент за добрия избор. Тя ще се почувства развълнувана от факта, че сте забелязали превозното ѝ средство, което отразява до голяма степен и нейния характер, както и вкуса ѝ.

5 "Много те бива в това!"

Един от най-сигурните комплименти, които биха се харесали от една жена е да отбележите, че сте забелязал специалните ѝ умения или качества. Например, ако тя се интересува от готварство, насочете комплиментите си към нейните кулинарни умения, като кажете, че не сте опитвали нищо по-вкусно. Ако тя е спортна натура, кажете ѝ че е най-пъргавата жена, която познавате. Въпросът е да я накарате да се чувства специална в сравнение с всички останали.

6. "Ти ме направи по-добър човек."

Ако този комплимент се поднесе по правилния начин, той може да събуди цяла една палитра от емоции в жената. Почти всички жени, съзнателно или несъзнателно, мечтаят да подобрят личността на човека, с когото са обвързани. Една жена ще се радва да знае, че добавя допълнителна стойност към живота ви. Запомнете, че този комплимент трябва да бъде направен в трезвено състояние, за да ви повярва жената, че наистина мислите това, което казвате.

7. "Ти си най-умното момиче, което познавам."

Това внушава на жената, че я мислите не само за красива или гореща, но и че виждате в нея нещо по-дълбоко и по-съществено от физическите ѝ качества. Ако оцените високо нейната интелигентност или личност, ще дадете тласък на самочувствието ѝ и тя със сигурност ще започне да ви гледа с други очи.

8. „Имаш страхотно отношение към детайлите!"

Един от най-добрите начини да направите комплимент на една жена е да ѝ покажете, че тя е с нещо повече от другите жени, които сте срещал в живота си. Например, че тя има по-изтънчен вкус, че има по-нестандартно и иновативно мислене, че има дизайнерски способности, че прави страхотни снимки и т.н.

9. „Обичам начина, по който се държиш."

Още един приятен комплимент, който жените обожават да чуват - свързан с тяхната личност като цяло. Трябва да я похвалите за нейното добро възпитание, за нейната тактичност, за умението ѝ да създава приятели и да успокоява околните, за това, че винаги е много откровена, за положителната енергия, която винаги струи от нея, за чувството ѝ за хумор, за това че е великодушна и широко скроена и т.н.

10. "Няма значение къде ще ходим – важното е, че си с мен."

Това е едно от най-сладките неща, които един мъж може да каже на една жена. Това, че той е готов да отиде навсякъде, стига да е в нейната компания, ще повдигне самочувствието ѝ до небесата. Това не само ще ѝ помогне да се отпусне, но и тя самата с нетърпение ще очаква да излезе с вас, защото ще осъзнава, че вие действително се интересувате от нея.

http://www.tialoto.bg

Комплиментите, които мъжете жадуват

Какви комплименти искат да чуват жените

Секс договори оправят проблеми в леглото и извън него

Пет причини, поради които жените хлътват встрани

Как да не плашите жените. Кои са най-честите грешки, които допускат мъжете още в началния етап

Британка се развежда заради еротичен роман

Как мъжете свалят

САМО ЗА МЪЖЕ: АЗБУКА НА ЛЕТНИТЕ СВАЛКИ

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

16 сигурни знака, че той ви изневерява

 


Сходни връзки

Супер комплименти от мъже за жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди