изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:57 EET
Прошко Прошков - в 24 МИР София и в Добрич    
ПолитикаМеглена Кунева ще води две листи на "Движение България на гражданите" - в 23 МИР София и в Русе. Това стана ясно след утвърждаването на всички водачи на листи за парламентарния вот на 12 май от страна на Националния съвет на партията.

По две листи ще водят също Прошко Прошков - в 24 МИР София и в Добрич, Нено Димов - в Сливен и в Ловеч, и Найден Зеленогорски - в 25 МИР София и в Плевен. Водач на листата във Варна ще бъде Даниел Вълчев. На бившият кмет на Плевен Найден Зеленогорски се пада тежката задача да се бори срещу двама експремиери и настоящи лидери на партии Сергей Станишев (БСП) и Бойко Борисов (ГЕРБ) в 25-и избирателен район в София.

Критериите за номиниране в листите са били кандидатите да нямат принадлежност към бившите служби, две трети от тях да се явяват за първи път на избори и една трета да бъдат жени, обясни Кунева пред журналисти.

На въпрос защо не се кандидатира в 25-и избирателен район в София, където се очертава лидерска битка между Станишев и Борисов, тя отговори, че живее в 23-ти район и смята, че един политик трябва да е близо до хората, с които живее и вижда всеки ден на улицата.

„Каня и двамата - Борисов и Станишев, ако искат да се преместят в 23 МИР. А иначе по моя молба ще водя и Русе, защото винаги се връщам там, откъдето започнах през 2001 г.", добави бившият еврокомисар.

Зам.-председателят на "Движение България на гражданите" Йонко Грозев няма да се кандидатира за депутат. Кунева посочи, че ще разчитат на Грозев за подготовка на промени в Конституцията.

Ето го и пълния списък на водачите на листи:

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Прошко Прошков - в 24 МИР София и в Добрич | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Прошко Прошков - в 24 МИР София и в Добрич
Автор: Anonymous да 2013-03-29 @ 16:59 EET
Прошкоооо,Прошко все на куци коне залагаш!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди