изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:28 EEST
Освободиха шефа на БДЖ Владимир Владимиров    
Новини

Владимир Владимиров е освободен като председател на Съвета на директорите на "БДЖ Холдинг", съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Кристиан Кръстев направи промени в Съвета на директорите на БДЖ. На мястото на освободените членове Владимир Владимиров и Емил Иванов са назначени Чавдар Трендафилов и Николай Найденов.



Голяма част от кариерата на Чавдар Трендафилов е преминала в Българските държавни железници. Започнал е като помощник-машинист към локомотивното депо в София и през годините е заемал редица ръководни позиции, свързани с експлоатацията на подвижния състав. Възпитаник е на бившето Висше военно училище „Тодор Каблешков" със специалност „Машинен инженер". Владее руски, английски и немски език.

Николай Найденов е юрист. Започнал е кариерата си в Министерството на правосъдието, като през годините е работил и в Министерството на вътрешните работи, „Информационно обслужване" АД и в частния сектор. Завършил е юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски" и факултет „Полиция" към Академията на МВР. Владее английски и руски език.

На първото заседание на Съвета на директорите предстои да бъдат разпределени функционалните задължения на членовете. http://www.24chasa.bg

БЕЛ. РЕД.: Дано излезе един ден и късметът добруджанци да имат директен влак със спални вагони за столицата София, защото румънците могат да изпреварят софиянци да ни пуснат директен влак до  Букурещ.

 


Сходни връзки

Освободиха шефа на БДЖ Владимир Владимиров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди