изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:50 EEST
На вниманието на прокуратурата! Мъртвец сключил договор с ЕНЕРГО-ПРО!    
Новини

Николай Бареков ще сезира главния прокурор заради фалшифициран протокол за смяна на електромер от страна на ЕНЕРГО-ПРО. Той получи сигнала от русенка в ефира на кампанията на „България избира NEWS7 TV7", която се проведе в крайдунавския град.

IMG 0554IMG 0527IMG 0505



Протоколът е с фалшифицирана дата, а свидетел по смяната е господин, който е бил мъртъв в момента, в който е бил свидетел. Преди седмица Бареков сезира Сотир Цацаров и заради сметката от над 3000 лева на манастир край Велико Търново.

Благодарение на кампанията, русенска пенсионерка успя да се срещне с кмета на града Пламен Стоилов. След като месеци наред тя е получавала отказ за разговори, двамата се видяха в ефира, а след срещата им жената обяви, че е получила обещание за разрешаване на проблема си.

Кампанията събра политици от всички цветове в крайдунавския град и ги подложи на канонадата от въпроси на русенци. Гражданите атакуваха политиците с конкретни въпроси, най-вече за сметките си за ток и за липсата на справедливост в съдебната система. Пенсионерът Александър Йорданов сигнализира за сметка от ток от 150 лв. за по-малко от месец.

„Контролът, който Министерството на икономиката не осъществи над ДКЕВР, доведе до това", коментира случката русенският депутат от ГЕРБ и член на изпълнителната комисия на партията Пламен Нунев.

„Хората не могат да си плащат сметките и те трябва да променят това на изборите", коментира представителят на БСП, който не издържа цялото предаване и си тръгна още в началото му. Кандидатът на ДСБ за депутат в Русе Петър Москов призова русенци да не превръщат омразата към хората в институциите в омраза към самите институции. Даниела Везирева от партията на Меглена Кунева пък поиска промяна на конкретния механизъм за формиране на цената на тока. /Блиц/http://www.plovdivchanin.com

 


Сходни връзки

На вниманието на прокуратурата! Мъртвец сключил договор с ЕНЕРГО-ПРО! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди