изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:03 EEST
НАМЕРИ СЕ ЧОВЕК, КОЙТО ДА СЪЖИВИ УБИТАТА МЕЧТА НА БОЛНО ОТ ЛЕВКЕМИЯ ДЕТЕ    
Новини

Тази сутрин информирахме читателите си в сайта, фейсбук страницата си и фейсук групата "Добруджанци" как крадци убиха мечтата на болно от левкемия дете в Добрич. Току-що Недка Георгиева, която сподели тъжната новина, ни отговори, че има човещина и Човек е съживил мечтата на седемгодишния Виктор. Ето двете информации в последователност, но преди това да благодарим на Недка Георгиева и на този ЧОВЕК, на който се надяваме да научим името.



Убиха мечтата на едно болно дете от левкемия!
Общество

Нашата читателка Недка Георгиева от Добрич ток,-що ни написа във фейсбук: Убиха мечтата на едно болно дете от левкемия! Виктор е почти на 7 години! След седмица детето има рожден ден, а родителите решиха да го зарадват, след като му сбъднат мечтата. На 24.03.2013 закупиха червено-бяло колело, след което то беше скрито в нашата маза, но уви, вчера мазата ни беше разбита от вандали и колелото бе открадното.



От 16 мази, гр. Добрич, ул. Ген.Скобелев 2 вх.В, точно нашата бе разбит,а вероятно с цел да вземат чисто новото колело на Вики. Съобщихме веднага на полицията, но след като те са безсилни, реших да поема инициативата в свои ръце. Моделът на колелото е GAMMA 24 MTB.
Умолявам всички граждани, ако забележат някъде велосипеда, да се обадят на тел: 0893 473 221
МОЛЯ ВИ, НЕКА ДАДЕМ ЕДНА МАЛКА ЧАСТИЦА РАДОСТ НА ТОВА ДЕТЕ!

********** Бел. ред.: Ако някой или някои добри хора могат да помогнат и да закупят, ако не се намери този велосипед, и да доставят на болния от левкемия Вики, нека го направят на посочения ичен тел. на Недка Георгиева.

ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ! ДНЕС В 17:00 МИ СЕ ОБАДИ ГРАЖДАНИН, КОЙТО СЕ ОТЗОВА НА МОЛБАТА И НИ ПОДАРИ 1 ГОЛЯМА РАДОСТ - СУМАТА НА ОТКРАДНАТОТО КОЛЕЛО. ЗА КОЕТО СЪРДЕЧНО МУ БЛАГОДАРИМ! И ДА МУ ПОЖЕЛАЕМ ВИНАГИ ДА БЪДЕ ТАКА ДОБЪР! ПОРЪЧАХМЕ КОЛЕЛОТО И ЩЕ МУ СБЪДНЕМ МЕЧТАТА И ЩЕ ВЪРНЕМ УСМИВКАТА НА НЕГОВОТО ЛИЦЕ!

 


Сходни връзки

НАМЕРИ СЕ ЧОВЕК, КОЙТО ДА СЪЖИВИ УБИТАТА МЕЧТА НА БОЛНО ОТ ЛЕВКЕМИЯ ДЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди