изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:01 EET
Пловдивчанката Силвена пие кръв от млади мъже в Лондон    
ОбществоКогато Силвена Роуи пристига за първи път във Великобритания от България, като тийнейджър, тя знае само една дума – гладен. С едро телосложение, тя е обсебена от храната още от раните си години, и е била решен да се храни добре във Великобритания. „Аз бяха много лакомо дете”, казва тя за себе си.

Сега има няколко отличени с награди готварски книги и ще води ново готварско шоу по Би Би Си, а има и планове за собствена верига ресторанти - всичко това я кара да напусне работата си на главен готвач на ресторант «Quince” («Дюля”) в Лондон, пише тази сутрин в.“Дейли Мейл”.

А Силвена е забележителна смесица от чувствени очи с твърд манталитет. Когато преди време я питат как поддържа кожата си толкова свежа, след часовете в кухнята, тя отговаря: «Пия кръвта на млади мъже”.

Силвена е британска професионална готвачка от български произход, която работи във Великобритания. Родена е в Пловдив. Тя е готвила за знаменитости като Клаудия Шифър, Тина Търнър и Шер. Книгата и? «Feasts“ е спечелила престижната награда за храна и напитки - Glendfiddich. В своте книги вмъква и българската кулинарна традиция.

Думата амбициозен не е достатъчна да я опише. «Чупя бариери, но искам много повече. Виждате Джейми Оливър и Годън Рамзи? Те са в различна реалност, спрямо всеки друг главен готвач, и аз искам да съм там. Искам да съм този, който осигурява вълнението”.

Силвена и нейният съпруг са женени от 27 години, но той няма нерви да я гледа по телевизията. «Той няма обаче нищо против да флиртуват с мен, знае, че съм много страстна, както знае, че сега го обичам повече, отколкото когато се срещнахме за първи път”, казва Силвена. Тя обожава двете си момчета, които сега са 24 и 18, но се чувства и малко виновна, че заради работата си не винаги е успявала да им отдели достатъчно време, когато са били деца.

Мнението й за жените-готвачки е доста строго: ”Не можах да намеря достатъчно силни жени да работят в моята кухня. Опитах, наистина опитах. Но това беше невъзможно, защото повечето от тях са слаби и жалки. Те са твърде притеснени за своите любовни афери и техните несигурности. Те са физически слаби - по-голямата част от жените са най-големите си врагове ", казва Силвена. http://novini.dir.bg
 


Сходни връзки

Пловдивчанката Силвена пие кръв от млади мъже в Лондон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди