изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:23 EEST
Грозно съдийство опорочи Черно море - "Левски"    
СпортРеферите първо удариха рамо на "сините", след това ги ощетиха


Черно море и "Левски" завършиха 1:1 в първия мач от програмата на 19-ия кръг в "А" група. Интригуващият двубой във Варна беше опорочен от скандалното съдийство на бригадата, оглавявана от Ивайло Стоянов. Именно реферите бяха главните действащи лица в срещата, изпълнена с нерви и скандали. Тройката първо удари сериозно рамо на "Левски", след което обаче посече "сините" и в крайна сметка не беше излъчен победил.

"Моряците" поведоха в резултата в 9-ата минута чрез Георги Божилов, а в 12-ата падна изравнителното попадение за "сините". Вкара го Рене Михелич, който обаче беше в очевадна засада и домакините протестираха с пълни основания, които обаче не бяха уважени. В добавеното време на мача Ивайло Стоянов си затвори очите и не посмя да отсъди дузпа за нарушение срещу Жоао Силва.

Селекцията на Илиан Илиев разочарова и днес с играта си на "Тича", където по трибуните имаше около 10 000 зрители. След издънката в трети пореден шампионатен двубой "Левски" не познава вкуса на победата. "Сините" остават втори с 42 точки, на 1 зад шампиона и лидер Лудогорец, който обаче е с мач по-малко. Утре от 15:45 часа избраниците на Ивайло Петев гостуват на Локомотив (София) и при успех ще поведат с 4 точки на върха. Черно море пък остава близо до зоната на изпадащите с актив от 17 точки.

Гонзо и момчетата му заслужават само адмирации за сърцатата си игра в съботния ден, с която показаха, че мястото на отбора е в "А" група. С постигнатото равенство поне до следващия кръг едва ли ще се говори за уволнение на Георги Иванов, който днес беше бурно аплодиран от феновете на "моряците", изпратили го след края на мача с възгласи: "Гонзо, Гонзо!".

Очаквайте подробности

ЧЕРНО МОРЕ - "ЛЕВСКИ" 1:1
1:0 Георги Божилов (9), 1:1 Рене Михелич (12)

Двубоят по минути с БЛИЦ
1 - svirkata.jpg
Начало на мача.
2 - Себастиан Комел влиза остро в краката на Гари Родригес край тъчлинията, фаул за гостите.
5 -  jalt.jpg  Първи жълт картон в мача. Получава го Мирослав Манолов, който посече Орлин Старокин край тъчлинията.
5 - Първи шанс за гол. Гари Родригес получи топката вдясно в наказателното поле на Черно море, пусна за Димитър Везалов, който беше сам около точката на дузпата, бранителят на "Левски" обаче би слабо и не затрудни Георги Китанов, който улови.
6 - Георги Божилов засича с глава центрираната отляво топка от Себастиан Комел, изпраща я над вратата на "Левски", пазена  от капитана Пламен Илиев.
9 - topka.jpg ГОЛ! 1:0 за Черно море! Георги Божилов се разписва. Георги Илиев центрира от корнер към близката греда, отбраната на "сините" действа неразчетено, а и Пламен Илиев позволи на Божилов да засече с глава и да прати топката в мрежата му.
12 - topka.jpg ГОЛ! "Левски" изравнява - 1:1! Рене Михелич бележи, прехвърляйки елегантно Китанов. Попадението обаче е доста спорно, а най-гневно реагира Георги Иванов-Гонзо, който се нахвърли на асистент съдията Веселин Мишев, искайки му обяснение защо не е маркирал засада. От телевизионните повторения ясно се видя, че при паса от дълбочина Базил Де Карвальо беше зад гърба на отбраната на Черно море. Голмайсторът на "сините" обаче не игра с топката и я остави на Михелич, който я прати в мрежата. От друго повторение обаче стана ясно, че Прохазка отклонява кълбото с глава към Михелич, като словенският халф в този момент е в засада, но тя не е маркирана.
13 - jalt.jpg Жълт картон за Росен Колев. Бранителят на "моряците", който е юноша на ЦСКА, бурно протестира на съдийско решение и Ивайло Стоянов на момента го санкционира.
18 - Топката беше центрирана в наказателното поле на домакините, Китанов скача и лови, но след това я изпусна, грешката му е поправена от Георги Божилов, който изчисти в предни позиции. Гонзо обаче отново се разяри и се нахвърли на Ивайло Стоянов, обвинявайки го, че не е маркирал нарушение на Даниел Димов срещу младия вратар. Съдията от Петрич отвърна на Георги Иванов, заплашвайки го, че ще го изгони от пейката.
24 - Фаул в атака на Божилов. Нападателят повали Димитър Везалов в опита си да го финтира и да нахлуе опасно към вратата на "Левски".
26 - Уникален пропуск на Гари Родригес. Холандецът получи топката от Роман Прохазка и озовал се на отлична стрелкова позиция реши да финтира бранител на Черно море, но в крайна сметка загуби топката и не успя да стреля на 5-6 метра от голлинията.
28 - jalt.jpg Жълт картон за Даниел Димов. Бившият халф на "моряците" повали Сашо Александров в централната зона на терена и по този начин спря атака на домакините.
29 - jalt.jpg Жълт картон и за Рене Михелич.
34 - Мирослав Манолов лежи на земята, след като падна лошо и изглежда усука дясното си коляно при спор за топката с Даниел Димов.
34 - Манолов е изнесен с носилка извън терена.
35 - Играчът на Черно море се завръща и продължава участие в мача.
37 - Изстрел на Симеон Райков, топката прелита високо над вратата на "Левски".
38 - Удар на Георги Илиев е уловен от Пламен Илиев.
45 - Добавеното време е 2 минути.
45+2 - Край на първото полувреме.

46 - svirkata.jpg Начало на второто полувреме.
46 - smqna.jpg Илиан Илиев извършва първа смяна. Милен Василев е отстъпил мястото си на Кристовао Рамос.
50 - Защитникът на Черно море Сашо Александров влиза с бутоните напред в краката на Даниел Димов. Съдията Ивайло Стоянов не вади втори жълт картон на бранителя.
51 - jalt.jpg Самуел Камазола фаулира Даниел Димов и получава жълт картон.
57 - jalt.jpg Жълт картон за Дъстли Мулдер за нарушение срещу Симеон Райков.
57 - Пламен Илиев с дълъг пас изведе Гари Родригес, който надбяга бранител на Черно море, навлезе в пеналта, но стреля неточно в аут.
60 - jalt.jpg Комел спира непозволено Мулдер и също получава жълт картон.
62 - След центриране на Мулдер от дълбочина Базил Де Карвальо стреля с глава, но слабо и Китанов лови.
65 - smqna.jpg Илиан Илиев извършва втора смяна. В игра се появява португалският нападател Жоао Силва. Защитникът Димитър Везалов е изкаран от терена.
68 - Нова спорна ситуация, при която Гонзо побесня. Топката беше изпратена в предни позиции за Мирослав Манолов, който се озоваваше сам срещу Пламен Илиев, но вратарят на "Левски" излезе напред и си помогна с ръка, като по този начин спря атаката на домакините. "Моряците" бурно протестираха, но съдията Ивайло Стоянов не получи сигнал от асистента си Веселин Мишев, че играта с ръка на Илиев е непозволена. Това предизвика гнева на Гонзо, който се нахвърли на Мишев. При повторенията обаче ясно се видя, че капитанът на "Левски" е играл с ръка, но в очертанията на наказателното си поле, а не извън него.
68 - 4erven.jpg Помощникът на Гонзо - Ивайло Петров-Пифа беше изгонен от резервната скамейка на Черно море заради бурни оспорвания на съдийско решение.
72 - Удар на Гари Родригес, Китанов изби в корнер.
75 - smqna.jpg Симеон Райков отстъпва мястото си на Кристиан Идалго.
77 - smqna.jpg Георги Божилов отстъпва мястото си на Ермес Паломино и напуска терена под бурните аплодисменти на феновете на Черно море.
84 - Де Карвальо стреля от пряк свободен удар, топката се отби от стената и излезе в корнер.
84 - smqna.jpg Стефан Велев се появява в игра за "Левски". Рене Михелич напуска терена.
90 - smqna.jpg Манолов е заменен от Живко Атанасов.
90 - Добавеното време е 4 минути.
90+1 - Паломино опита да се пребори с Ели в наказателно поле на гостите, но не успя да отправи удар.
90+3 - "Сините" претендираха за дузпа, но Ивайло Стоянов си затвори очите. Жоао Силва беше свален с прийом от борбата от Еденилсон Бергонси, който го тръшна на земята и не му позволи да играе с топката. Илиан Илиев бурно протестира, но исканията на гостите не бяха уважени.
90+4 - Край на мача. Черно море и "Левски" завършиха 1:1.

ЧЕРНО МОРЕ: 33.Георги Китанов, 25.Сашо Александров, 15.Александър Александров, 3.Росен Колев, 18.Себастиан Комел, 21.Георги Илиев, 6.Еденилсон Бергонси, 5.Самуел Камазола, 11.Симеон Райков (75-83.Кристиан Идалго), 10.Мирослав Манолов (90-91.Живко Атанасов), 14.Георги Божилов (77-9.Ермес Паломино)
Резерви: 33.Емил Михайлов, 91.Живко Атанасов, 19.Слави Сталев, 18.Ивелин Янев, 83.Кристиан Идалго, 23.Симеон Симеонов, 9.Ермес Паломино
Треньор: Георги Иванов


Levski_.jpg
"ЛЕВСКИ": 23.Пламен Илиев, 2.Дъстли Мулдер, 13.Димитър Везалов (65-9.Жоао Силва), 3.Ромен Ели, 6.Орлин Старокин, 25.Даниел Димов, 8.Роман Прохазка, 29.Рене Михелич (84-77.Стефан Велев), 7.Милен Василев (46-16.Кристовао Рамос), 11.Гари Родригес, 19.Базил Де Карвальо
Резерви: 89.Михаил Иванов, 28.Нуно Пинто, 77.Стефан Велев, 10.Христо Йовов, 16.Кристовао Рамос, 22.Илиян Йорданов, 9.Жоао Силва
Треньор: Илиан Илиев

Варна, стадион "Тича" - 10 000 зрители
Съдия: Ивайло Стоянов
Жълти картони: Мирослав Манолов, Сашо Александров, Росен Колев, Самуел Камазола, Себастиан Комел (Черно море); Даниел Димов, Рене Михелич, Дъстли Мулдер ("Левски")

През есента:
"Левски" - Черно море 4:0
http://www.blitz.bg
 
 


Сходни връзки

Грозно съдийство опорочи Черно море - "Левски" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди