изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:12 EET
Майка героиня роди 7-килограмово бебе по естествен път    
ЛюбопитноМайка роди момченце, тежащо учудващите 7 килограма и няколко грама, пише „Дейли мейл“. При раждането бебето Джордж Кинг е страдало от кислородна недостатъчност в продължение на 10 минути и му били дадени само 10 процента шанс да оцелее, след като раменете му се заклещили по време на израждането.

Въпреки това 6 седмици по-късно на Джордж – най-голямото бебе, родено в Глостершир, Великобритания – му бе позволено да се прибере вкъщи с родителите си – 21-годишната Джейд Пакър и 21-годишния Райън Кинг.

Джордж тежал почти два пъти повече от средното тегло за новородено, когато бил роден по естествен път на 11 февруари. Раждането се състояло в Кралската болница в Глостершир и продължило 16 часа. Майката излязла от 9-ия месец и бебето започнало да излиза чак на 15-ия ден от 10-ия месец.

Вече 6 седмици по-късно бебето е високо 66 сантиметра и тежи 7,7 килограма и носи дрехи за шестмесечни бебета, тъй като дрехите за неговата възраст са твърде малки. http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Майка героиня роди 7-килограмово бебе по естествен път | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди