изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:24 EEST
Годишни награди „Мисис Дама на годината“ 2013    
Мис & МистърВ Гранд Хотел София бяха раздадени за пети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2013. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията е агенция „Феймъс“ и нейната собственичка Меги Савова.


Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места... Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото .

Над 200 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, представени от сомелиера Мишо Марковски.

Водеща на събитието беше носителката на наградата „Мисис Дама на годината“ за журналистика за 2012 г – Нели Пандилова.

Специални гости бяха бизнесмените Людмил Лалов, Явор Цаков, Гергана Ташкова, почетния консул на Малайзия, адвокат Сава Цеков; носителките на титлата „Мисис България“ Милена Шаркова, Йордана Димитрова, Илияна Карастоянова, Мариана Маринова; носителките на титлата „Мисис Баба“ Таня Трайкова и Капка Амзина.



Информация за наградените дами на годината:

Биляна Тодорова печели титлата „Мисис дама на годината“ в категория „Жена предприемач и мениджър“. Тя е Управляващ съдружник на “1 Метър Шоколад” ООД, под чиято търговска марка се произвежда бранда „1 Meter Chocolatetm” - оригинален и незабравим еднометров шоколад. Тя е завършила ПР и Публична администрация в СУ „Климент Охридски“ и има дългогодишен опит като експерт по комуникациите в различни обществени и бизнес сфери. Идеята за еднометровият шоколад се ражда, когато случайно в Свищов попада на историята и традицията за шоколад в еднометрови форми, който се е произвеждал за нуждите на императорския двор на Александър II. Процесът е дълъг, но близо 3 г. след това 1 Meter Chocolatetm вече е добре познат на пазара като луксозен, атрактивен и качествен продукт, който вече има представителства в Англия, САЩ, Русия, Гърция, Румъния, Дания и т.н. В момента приключва строежът на собствена фабрика, където ще се произвежда шоколадовото изкушение – разбира се – в Свищов, от където още преди 130 г. е започнала тази традиция.

Д-р Венелина Милева печели титлата „Мисис Дама на годината“ в категория „Здравеопазване – активна социална дейност“. По професия тя е очен лекар. През 2011 г. заедно със съпруга си създава очна клиника „Ресбиомед“, част от испанската офталмологична корпорация „Vissum”. Кредото на нейната клиника е качество и индивидуален подход към решаването на проблемите на всеки клиент. Следвайки това свое убеждение, д-р Милева и нейната клиника организират няколко благотворителни инициативи. Една от тях е мобилен екип, който обикаля из страната и помага на много хора да получат качествено офталмологично лечение, особено за децата и възрастните хора. Друга инициатива е кампанията в училище „Мамо, трудно ми е да пиша“, тъй като според статистиката 80% от неуспехите на децата в училище са свързани с очни проблеми. През 2011 г. д-р Венелина Милева печели титлата „Мисис България Свят“ и продължава още по-активно благотворителната си дейност. Членува в дамския клуб „Зонта“ – София.

Виктория Кесаровска печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Верига СПА – грижа за душата и здравето“. Тя е собственик и управител на азиатската СПА верига „Виктория СПА“. В нея са включени 7 СПА центъра в цяла България – София, Банско, Боровец, Пампорово, Правец, Св. Влас, Поморие. Те разполагат с всичко необходимо, за да поглезите сетивата си и да подобрите здравословното си състояние. Предлагат избор от над 150 различни процедури и услуги, изпълнявани от интернационален екип от остров Бали и Филипините. Някои от тях са специално създадени и предлагани само във „Виктория СПА“. През лятото специално работят и напълно оборудвани кабинети със специалисти физиотерапевти. Виктория Кесаровска е носител на наградата за най-добър СПА мениджър на Балканите, а съвсем скоро на Световните СПА награди в Лондон „Виктория СПА“ спечели второто място за Европа.

Мери Александрова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-добър ивент“. Тя се занимава със сватбен мениджмънт и е собственик на „Royal Wedding Agency”. Много години се занимава с управление на различни чуждестранни фирми. По време на една сватба в Париж усеща, че това е нейното призвание. Записва се да учи в Колеж по сватбен мениджмънт във френската столица. Завършването му й носи сертификат за планиране, дизайн и менажиране на сватби – второ ниво с бюджет до 250 000 евро. Връща се в България, за да приложи уменията си в собствен бизнес в Родината. Следи новите тенденции и счита за най-добри примери в областта френските и английски сватбени мениджъри. Именно най-доброто от двете нации тя интегрира в своята работа и предлага на клиентите си.

Цветелина Николова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Най-успешен млад мениджър“. Тя е изпълнителен директор на винарска изба „Катаржина Естейт“, включваща включваща фирмите „ Полтурист”, „ Катаржина Винеярдс”, Полинвест”, „Белица Винеярдс”, Аполония Винеярдс”, „Полония”, „Уайн България” и търговското дружество „Платиниум Брандс”. Тя е и управител на фирмите, обединяващи холдинга за производство и дистрибуция на алкохолни напитки Белведере Груп България – „Домейн Менада”, „Менада Винеярдс”, „ Домейн Сакар”, „ Сакар Винеярдс”, търговските дружества „ Винимпекс” и „ Белведере Дистрибуция”. Завършила е бакалавърска степен по политология на френски език и има придобита магистърска степен по МИО от УНСС. Стартира кариерата си през 2001 г. като маркетинг специалист в Red Bull България. От 2003 г. започва работата си в Белведере България като търговски представител, а от 2006 г. до 2011 г. е търговски и маркетинг директор на холдинга. Цветелина Николова бе обявена за „Млад мениджър” за 2012.

Виктория Божилова печели наградата „Мисис Дама на годината“ в категория „Мода – най-успешен млад дизайнер“. Тя е завършила специалност „Архитектура и строителство“, занимава се с проектиране в семейна частна фирма. Тя е творческа личност и обича да се занимава с разнообразни неща, затова завършва и специалностите „Мениджмънт“ и „Актьорско майсторство“. Най-скъпото за нея е малкият й син Алекс. Именно на него посвещава модната си линия „Алекс фешън“, която наскоро представя пред публиката. Също така е креативен директор във фирмата на съпруга си и се занимава с ресторантьорство, кетъринг и събития, най-вече свързани с български и чуждестранни филмови продукции. Счита себе си за щастлива жена и съветва всички дами да следват мечтите си.

Магдалена Гигова е носител на наградата „Мисис Дама на годината“ за журналистика. Тя е един от водещите български журналисти. Освен със статиите си във вестник „Преса“, тя пътува по света и го показва на своите читатели. Вече има няколко издадени нейни книги и хората често й казват – „Маги от Магелан“.

Катя Роуз получи наградата „Мисис“ за благотворителност. Тя е носителка на титлите „Мисис България“ и „Мисис Европа“. Тя е избрана заради участието си в благотворителни инициативи, включително кампанията „Коледни ангели“, която събра 52 000 лв.

Адвокат Биляна Тончева получи наградата за „Най-лоялен партньор“ към холдинга. През годините тя проявява активност, защитава правата на носителките на титлите „Мисис България“, „Мисис Баба“ и др., и доказва своите качества на водещ адвокат.

http://gossip.erogance.eu

 


Сходни връзки

Годишни награди „Мисис Дама на годината“ 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди