изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:27 EEST
БСП под Царевец без Лечева на избори    
ПолитикаВелико Търново. Листата на БСП във Велико Търново ще бъде без Весела Лечева, след като тя си направи отвод. Тя е беше номинирана от партийните конференции. Водач е областният и общински лидер в старата столица Марияна Бояджиева.

Второто място е за гражданската квота. Трето място заема Милка Христова, председател на общинската организация на БСП в Павликени и председател на Районната потребителска кооперация. Юристът Николай Илчев, който беше кандидат за кмет на В. Търново на миналите местни избори, е на четвърто място.

Петото е за горнооряховския председател на БСП Георги Рачев, следван от Марин Богомилов - общински съветник в Г. Оряховица и председател на земеделска кооперация в Поликраище. Седмо и единадесето място в листата са отредени за коалиционни партньори.

На осмо място е председателят на свищовската организация на БСП Милен Манолов, деветото е за Стефан Стефанов, говорител на партията и председател на Младежката организация на социалистите. Десетото място заема Илиян Марионв, председател на БСП - Стражица. Предстои листата да бъде утвърдена на Национално заседание на партията тази седмица. http://www.standartnews.com
 


Сходни връзки

БСП под Царевец без Лечева на избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди