изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:03 EEST
Райков: Областните управители с партийни ангажименти - в отпуск    
Новини

Служебният премиер Марин Райков призова областните управители, които имат и партийни ангажименти за изборите да излязат в отпуск или да се откажат от ангажиментите, които са поели, предаде репортер на БГНЕС.



В началото на срещата си с областните управители от страната Райков се обърна към тях с думите: "Тъй като нашата цел е да изградим доверие сред обществеността в нашия потенциал да бъдем прозрачни, ви моля всеки един от вас да вземе за себе си решение. Тези, които имат партийни функции и тези, които изпълняват координаторски функции за съответна политическа сила в рамките на изборите, нека да предприемат необходимите мерки и от началото на кампанията, било да излязат в отпуск, било да преосмислят своите ангажименти към съответната политическа сила. Това е в съответствие с желанието ми да отправим ясно послание към българската общественост че вие ще бъдете безпристрастни", подчерта служебният премиер.

"Искам да отправя към вас един конкретен апел, включително и личен. Аз не държа вие да забравите кой ви е назначил, но искам да имате предвид кой е човекът, който очаква от вас да работите с него за успешното провеждане на тези избори", добави още Райков.

Относно самата среща, Марин Райков изтъкна, че за първи път в последните години се провежда такова съвещание у нас. "Значението на този диалог е съществено поради много причини. Първата причина са всички произтичащи от закона ангажименти, които всички заедно трябва да изпълним. Втората е специфичната ситуация, свързана със социалния климат, в който се провеждат изборите за Народно събрание", каза той.

Премиерът съобщи, че Изборният борд към Министерски съвет ще започне работа още утре. Изборният борд трябва да набележи съвместно с представители на неправителствените организации конкретните задачи и теми, които ще бъдат в центъра на нашето внимание в периода на подготовката и провеждането на изборите за Народно събрание, напомни той. /БГНЕС

 


Сходни връзки

Райков: Областните управители с партийни ангажименти - в отпуск | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Райков: Областните управители с партийни ангажименти - в отпуск
Автор: Anonymous да 2013-04-02 @ 12:48 EEST
Вместо да им прекрати договорите,той ги кани на среща!90% от тях  са ченгета /бандитски ченгета,включая и нащо /и изпълняват само Будиски ритуали.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди