изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:27 EEST
КМЕТЪТ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ    
Новини

Консултации за състава на секционните избирателни комисии свиква в петък кметът Детелина Николова. Покани са изпратени до местните ръководства на ГЕРБ, Коалиция за България, ДПС, АТАКА, Синята коалиция и НДСВ. Консултациите ще се проведат от 11 ч. на 5 април.



В тях участват представители на парламентарно представените партии и коалиции от партии в 41-то Народно събрание, както и на партиите и коалициите, които имат членове на Европейския парламент.

При провеждане на консултациите представителите на политическите сили трябва да представят писмено предложение за състав на секционните избирателни комисии с имената на предложените лица, единен граждански номер, длъжност в комисията, образование, специалност и партията или коалицията от партии, която ги предлага. Те трябва да имат и заверено от партията копие на удостоверение за актуално правно състояние на партията, както и документ за удостоверяване пълномощията на представляващия съответната партия.

Припомняме, че със заповед на кмета от 18 март на територията на община Добрич са образувани 126 избирателни секции. По данни на ГД ГРАО към 20.03.2013 г. две от тях са с до 500 избиратели, а всички останали с над 500 избиратели. При наличие на не по-малко от 20 избиратели ще се образуват още 3 секции с до 500 избиратели, а при постъпили не по-малко от 10 заявления за гласуване с подвижна избирателна урна, ще бъде сформирана и подвижна секционна комисия. НДТ

 


Сходни връзки

КМЕТЪТ СВИКВА КОНСУЛТАЦИИ ЗА СЕКЦИОННИТЕ КОМИСИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди