изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:37 EET
Зверски катастрофи край Бяла Слатина убиха двама младежи, още толкова се борят за живота си    
НовиниДве зверски катастрофи край Бяла Слатина завършиха със смъртта на двама младежи. Техен приятел и майка на две малки деца са в кома в интензивното отделение на врачанската болница. След вчерашната тежка катастрофа край село Трънак пък има двама загинали млади мъже и трети, който е в кома.

Първият инцидент се случил по пътя от Бяла Слатина към съседното село Попица вчера следобед. Жена, шофирала “Опел Астра”, се ударила в дърво край пътя. От КАТ смятат, че се е разсеяла от сина си и дъщеря си, които се возили на задната седалка.

В резултат на зверския удар жената бере душа в реанимацията с тежка черепно-мозъчна травма и обезобразено лице. Децата са настанени в детското отделение на близката болница, но за живота им няма опасност. Колата е смачкана до неузнаваемост, като щетите се изчисляват на 3000 лева.

Вторият трагичен инцидент е станал в село Търнак. По неясни до момента причина “Сеат Ибиза” се ударил отново в крайпътно дърво. В него са пътували трима мъже – шофьорът, втори до него и трети на задната седалка. Шофьорът и пътуващият отзад са загинали на място, съобщава konkurent.bg.

Пътуващият до шофьора е в изключително тежко състояние. Той е в кома с размазан череп, мозъчен оток и контузия на белия дроб. Автомобилът вече е купчина смачкана ламарина.

Семействата на двамата загинали вече са в траур. Близките на ранения тръпнат в ужас какво ще се случи с него.  http://lubopitno.org
 


Сходни връзки

Зверски катастрофи край Бяла Слатина убиха двама младежи, още толкова се борят за живота си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди