изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:18 EET
ГЛАСУВАМЕ В СЪЩИТЕ СЕКЦИИ, КАТО НА РЕФЕРЕНДУМА    
Новини         Местата за гласуване на предстоящите парламентарни избори на 12 май са същите, както на националния референдум през януари, съобщиха от кметството в Добри. В тази връзка от общината напомниха за извършените промени в местата за гласуване.

Така гласоподавателите, които гласуваха в секциите в бившия Медицински колеж на ул. „Калиакра", вече гласуват в ЦДГ № 11 на ул. „Богдан" 2, като избирателните списъци са обявени на сградата на детската градина. Тези добричлии, които преди са гласували в секциите в ОУ „Отец Паисий", което е закрито, вече ще подават своя вот в секциите в ОУ „Хр. Смирненски", а списъците за тях са обявени на сградата на бившата Стоматология. Гласоподавателите от секциите в другото закрито училище - ОУ „Бачо Киро",  вече гласуват в СОУ „Димитър Талев", а проверка могат да направят в списъците, които са обявени на сградата на ЦДГ 17 на ул. „Дуранкулак” 9 и на СОУ „Д. Талев”. Тези, които преди са гласували в секцията в Автогарата, вече гласуват в СОУ „Св. Кл. Охридски", а гласоподавателите в кв. Рилци, секция 102 (предишна секция 109) гласуват в Клуба на пенсионера на ул. "Хемус" 25. Избирателният списък е обявен на същото място. Тези от кв. Рилци, секция 103 (предишна секция 110) гласуват в читалище "Пробуда".,  а списъкът е обявен на сградата на ЦДГ № 33 в кв. Рилци.

Обхватът на всяка секция се излага пред съответната сграда, където се гласува, в деня преди провеждането на изборите. Информация може да се намери и в рубриката Избори за Народно събрание в Актуална тема на сайта на общината, където има пълна информация за местата, където се гласува, и обхвата на адресите, които включва всяка секция, предоставена е възможност за онлайн справки, както и информация за местата, където са обявени избирателните списъци.

За хората, които не ползват интернет, тази информация е изложена и на външното информационно табло пред сградата на общината, информират оттам. НДТ

 


Сходни връзки

ГЛАСУВАМЕ В СЪЩИТЕ СЕКЦИИ, КАТО НА РЕФЕРЕНДУМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди