изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:44 EET
НАБИРАТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ОБЩЕСТВЕНАТА ТРАПЕЗАРИЯ    
Новини

От общината в Добрич обявиха, че набират желаещи да се възползват от Обществената трапезария в града, проектът за която е продължен. От днес до 12 април, включително, от 9.30 часа до 16.30 часа ще се набират заявления от желаещите да ползват услугата. Те могат да се подават в сградата на бившия Партиен дом на 11 етаж , стая 1123.



Проекта има за цел да оказва помощ и подкрепа на определени групи от населението. От обществената трапезария могат да се възползват лица и семейства на месечно подпомагане, такива, които доказано нямат доходи и близки, които да се грижат за тях. Молби могат да подадат още самотно живеещи лица и семейства, които получават минимални пенсии, независимо от техния вид. В трапезарията могат да се хранят още скитащи и бездомни деца и възрастни.

Необходимо е при подаване на заявления-декларации кандидатите да представят набор от документи. Сред тях са документ за самоличност, акт за раждане на децата, ако в семейството има деца, Експертно решение на ТЕЛК, ако има такова. Безработните трябва да представят регистрационен картон от дирекция ”Бюро по труда”.

На 29 април всички подали заявление, ще могат да проверят дали са одобрени. Списъците ще бъдат изнесени на информационното табло в бившия Партиен дом на 11 етаж.

Доставянето на храната ще започне от 7 май и ще се извършва всеки работен ден от понеделник до петък в клуб на пенсионера на ул. ”Отец Паисий” №82 и в храм ”Света Троица”. НДТ

 

 


Сходни връзки

НАБИРАТ ЖЕЛАЕЩИ ЗА ОБЩЕСТВЕНАТА ТРАПЕЗАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди