изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:00 EEST
ПОРЕДНИ ОТЛИЧИЯ ЗА АЛЕКСАНДЪР ТАНЕВ ОТ БАЛЧИК    
Култура Изключително успешно започна 2013 година за 11-годишния певец Александър Танев от Балчик. Талантливото момче стана победител в радиоконкурса за деца-изпълнители „Щуротека” на БНР за месец март. Радиото съобщава, че от общо гласували 2 429 слушатели, Александър е събрал 1 138 гласа.

 Всички, спечелили месечните класации в "Щуротека", печелят нова песен, продуцирана от БНР. Младата звезда от Балчик разби конкуренцията с песента "Последен рок" от репертоара на Петя Буюклиева.

През уикенда пък Александър Танев участва в националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Звездици за Лора" в Свищов, където бе класиран на трето място. Момчето се представи с песните "По-добре" от репертоара на Николай Манолов и "Ню Йорк" на Франк Синатра.

Александър е номиниран по проекта "Награди за успелите деца на България" на фондация "Димитър Бербатов". През м. г. той спечели 15 отличия от национални и международни конкурси и фестивали, като три пъти стана носител на Гран при. Две от наградите му са от конкурси в чужбина - Гран при в Сърбия и второ място в Русия. НДТ  

 


Сходни връзки

ПОРЕДНИ ОТЛИЧИЯ ЗА АЛЕКСАНДЪР ТАНЕВ ОТ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди