изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ



ОВЕН - Анализирайки развитията около вас, ще обмисляте промени, с цел оптимизация и по-добра ефективност на работата, връзките и живота ви.
ТЕЛЕЦ - Не се колебайте да покажете на някого, че го обичате и сте готови на жертви в името на любовта си към него.
БЛИЗНАЦИ - Започнатите през днешния ден занимания, и особено онези, които са насочени към подобряване на физическото ви, професионално и духовно развитие ще имат положителен и бърз резултат.
PАК - Предстои ви да изживеете вълнуващи мигове в любовта си, но проявете щедрост и към близките си. Избягвайте конфликтите, за да не губите от енергията си.
ЛЪВ - Днес избягвайте конфликти и изблици на емоции, за да запазите духа и здравето си в добра форма. Погрижете се за всичко, което се очаква от вас, като не пренебрегвате и своите ангажименти.
ДЕВА - Пътуванията, срещите и впечатленията ще ви се отразят добре днес, ще планирате нови начинания и с повече увереност в силите си ще работите върху реализацията им.
ВЕЗНИ – Нещо ново, което предстои да се наложи в живота ви: връзка, обучение или перспектива добива по-реални очертания. Днес е ден за любов и приятелства, обвързването ви с някого ще се задълбочи.
СКОРПИОН - Изпълнени сте с хубави мисли и в добро настроение ще преминете през днешния ден. Общуването с професионалисти ще обогати опита и информацията ви.
СТРЕЛЕЦ - Следвайки изпълнението на програмата си, ще работите и върху нововъведения на работното място или по въпроси, касаещи роднини и решаване на финансови проблеми.
КОЗИРОГ – Новостите, които прилагате на работното място или в личен план очаквате да подобрят или най-малкото да разнообразят живота
ВОДОЛЕЙ - В хубаво настроение сте и с подходящата нагласа да работите върху нови проекти и да търсите нови предизвикателства
РИБИ - Промените, които следват са за добро, не се съмнявайте в това и работете по реализацията им. Проявете щедростта си и ще се чувствате доволни. Слушайте сърцето си и не се ограничавайте в диети.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди