изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:58 EET
Йордан Бакалов: Нека проверят кой е звъннал на Радко навръх ЧРД    
НовиниНякой му е "подал отвертката" и го е пратил да разглобява спецколата, казва експертът

Трябва да се провери кой е звъннал по телефона на служителя от СДОТО навръх рождения му ден и образно казано му е дал отвертката, за да иде да разглобява техниката за подслушване. Това каза пред bTV бившият депутат и експерт по сигурност Йордан Бакалов.Ако нямашш подкрепата отгоре, никога няма да изведеш спецавтомобила и да подслушваш, категоричен е Бакалов. По думите му всяка стъпка на колата трябва да бъде записана в дневник.

Това е върхът на айсберга, трябва да се проверят още много неща от страна на прокуратурата, защото сега се проверява само мобилната техника, посочи ексдепутатът.

Трябва да се провери какво става в ДАНС и дали там няма същата техника за подслушване, призова Бойко Рашков, бивш шеф на Националното следствие.

Според него броят на подслушваните е прекомерен, след като европейският съд ни е предупредил, че и 7-8 хиляди души годишно е твърде много. Един високопоставен шеф от МВР, който сега е шеф на предизборен щаб каза, че МВР не е плод и зеленчук. но да не се окаже, че е неохраняема зеленчукова градина, каза още Рашков. http://www.blitz.bg

ОБНОВЕНА: Официално: МВР подслушва незаконно

 


Сходни връзки

Йордан Бакалов: Нека проверят кой е звъннал на Радко навръх ЧРД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди