изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:56 EEST
До 1200 лева заплата за спасител в Албена    
ТуризъмКурортен комплекс „Албена” набира 95 спасители на плажа за Лято 2013. 55-има мъже на възраст от 18 до 64 години вече подадоха своите документи за работа, информират от пресцентъра на компанията. Ръководителят на сектор „Спорт” Боян Атанасов посочва, че основната заплата за спасител е 650 лева за 5 работни дни, който ще получава и ваучер за храна на стойност 60 лева.

 Месечното възнаграждение за главен спасител на морето е 1200 лева плюс ваучер. На кандидатите за работа от областите Добрич и Варна им се осигурява безплатен транспорт, а желаещите да станат спасители от вътрешността на страната ще получат и безплатно настаняване в курорта. Документите за работа се подават в Администрацията на Албена до 15 май 2013 г., като повече подробности кандидат спасителите могат да получат и чрез сайта Albena.bg.

Плажът на комплекса е известен, като едно от най-красивите и безопасни места по родното ни Черноморие. В навечерието на Лято 2013 ръководството на туристическата компания взема всички необходими мерки, за да може хилядите гости на комплекса от цял свят отново да се чувстват комфортно и спокойно по време на почивката си.

 


Сходни връзки

До 1200 лева заплата за спасител в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди