изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:23 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
КалендарДобрич. „В Албена предлагат до 1200 лева заплата за спасител”, пише на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. За летния сезон набира 95 водни спасители за плаж. До момента над 50 са кандидатите и те са на възраст от 19 до 64 години. Основната заплата е с размер 650 лева, плюс ваучер за храна.

Плажът на курортния комплекс е известен като един от най-красивите и безопасните по нашето Черноморие. „Правят нови специализирани схеми на плажовете”, съобщава изданието. В момента се правят нови специализирани схеми на плажовете по цялото Черноморско крайбрежие, е съобщил Веселин Димитров, експерт в областна администрация. Той е добавил, че това се налага заради динамиката на природните процеси и на база на новите схеми ще бъдат издадени нови актове за държавна собственост. „Приемат заявки за извозване на стари електроуреди”, пише изданието. Първата за тази година акция за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване организира на 26 и 27 април общината в Добрич. Оттам са съобщили, че инициативата е насочена както към гражданите, така и към фирми, организации в града.
„Честваме 120 години предучилищно възпитание в Добрич”.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ ВЕСТНИК НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди