изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:26 EEST
Най-омразните звезди на Холивуд    
Любопитно Сп. "Стар" публикува класацията на най-омразните звезди на Холивуд. Първото място в нея заема актрисата Гуинет Полтроу. Според изданието на хората съвсем не им харесва стремежът й да печели от пропагандирането на здравословно хранене, красота и дълголетие. Книгата на Полтроу It's All Good вече неофициално е била наречена "Как правилно да уморим семейството си от глад". Изчислено е, че всекидневното меню, препоръчвано от Полтроу, струва по 300 долара.

На второ място е звездата от "Здрач" Кристен Стюарт. Феновете и до днес не могат да й простят изневярата с режисьора Рупърт Сандърс. Трета е певицата Дженифър Лопес. Според "Стар" звездата не е долюбвана заради прекомерния си нарцисизъм.

Заради лошото си поведение и неуважението към жените на 4-о място е музикантът Джон Майер (бивш приятел на Кейти Пери). Следва го актрисата Катрин Хейгъл, която се изказва неласкаво за филмите, в които е играла. Американският телевизионен журналист Мат Лауър е на 6-а позиция заради лицемерието си. В класацията е намерил място и Джей Лено, който обаче е 14-и.

Кралицата на поп сцената Мадона е седма, тъй като според мнозина й е време да осъзнае на колко години е и да е по-скромна. Сър Елтън Джон твърди за нея, че напоследък изглежда като панаирджийска стрийптизьорка, предаде бтв.

Веднага след нея се нарежда канадската тийн сензация Джъстин Бийбър, поставен на 8-о място заради разюзданото си поведение. На 9-а позиция е тазгодишната носителка на "Оскар" за "Клетниците" Ан Хатауей. Звездата от "Дяволът носи "Прада" е определена като бездарна актриса.

Светската лъвица и актриса Ким Кардашиян е на 10-о място. Според изданието тя прекалено много се натрапва на феновете, доказва непрекъснато своята бременност, като публикува нови и нови снимки в блога си.

В класацията на най-омразните звезди не е пропуснат и актьорът Аштън Къчър. Той е 13-и, тъй като изневери на вече бившата си Деми Мур на рождения й ден. 15-а е Анджелина Джоли, която все още се ползва с репутацията на мъжемелачка. http://www.cross.bg

 


Сходни връзки

Най-омразните звезди на Холивуд | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди