изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:26 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

- На 16 април, около 22:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен дом, находящ се в ж.к. „Хр. Ботев” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа до 22:00 часа на 16 април, чрез взломяване на входна врата е проникнато в жилището. По данни на тъжителката е извършена кражба на сума пари, мобилни телефонни апарати и златни накити. По случая е започнато досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
- На 15 април във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Крушари, област Добрич. Установено е, че за времето от 12 до а15 април, неизвестен извършител е извършил кражба на около 50 литра дизелово гориво и 4 броя акумулаторни батерии от товарни автомобили. На 16 април, след проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на Второ РУП Добрич, са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич са задържани криминално проявения и осъждан В.Г. (43г.), и Г.Г. (18г.), и двамата от с. Крушари. Вещите обект на посегателство са установени и върнати на собственика. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.
- На 16 април, около 11:40 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за извършваща се кражба на електрически генератор, от частен дом находящ се в землището на с. Житница, община Добричка. След проведени оперативно издирвателни и заградителни мероприятия, в района на с. Лясково, община Добричка е установен и спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В МПС, са установени инструменти и електрически проводници предмет на кражбата. От извършения оглед на около 200 метра от сградата в землището на с. Житница е установен демонтирания електрически генератор. Вещта предмет на престъплението е върната на собственика. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич са задържани водача на МПС - Ж.Р. (34г.) от с. Крушари и  пътуващите в автомобила Г.С. (41г.) от с. Карапелит, К.Й.(23г.) от град Добрич и Р.Й. (20г.) от град Добрич.  По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Второ РУП Добрич.

 Контролните органи са съставили 38 акта и 26 фиша за констатираните от тях нарушения.

 На територията на ОД НА МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.


17.04.2013 г.       ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди