изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:27 EEST
ДВУСТРАННИ СРЕЩИ ЗА БИЗНЕС СЪТРУДНИЧЕСТВО    
НовиниДвустранни срещи за бизнес сътрудничество и технологичен трансфер в областта на околната среда, вода и пречистване на водата, както и управление на отпадъци и рециклиране, енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници ще се проведат на 30 май в Интер Експо Център, София, съобщават от Търговско-промишлената палата в Добрич.

 Оттам информират, че организатори са Българска стопанска камара – Съюз на българския бизнес (БСК),  в сътрудничество с „Виа Експо” и най–голямата консултантска мрежа в подкрепа на МСПEnterprise Europe Network(EEN). На форума са поканени фирми и организации, които проявяват желание да се включат в двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер. Там те ще могат да създадат ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии, търсене и предлагане на иновативни продукти и услуги, необходими за подобряване на екологичните показатели и ресурси на предприятията.

Срещите ще се проведат в рамките на специализирани конференции и изложения в периода 29-31 май. Едната  е конгрес и изложба на ЕЕ И ВЕИ за Югоизточна Европа, другата е Международна конференция и изложба за управление на отпадъци и рециклиране "SAVE the Planet!", както и Международна специализирана изложба и конференция „ВОДА СОФИЯ 2013”, SEE Solar специализирана изложба за соларни PV и термални системи за Югозиточна Европа.

Подготовката протича на няколко етапа и с помощта на специализирана интернет страница. Трябва да се направи регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите. Срещите ще се провеждат в рамките на един ден - 30 май, през 30 минути, като участието в тях е безплатно.

Срещите се организират в рамките на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и среден бизнес, финансирана от Европейската комисия. Всички дейности в мрежата са насочени към подпомагане на реализацията на иновации и повишаване на конкурентоспособността. Услугите, предлагани от 600 партньорски организации в над 50 европейски и неевропейски държави, включват търсене на партньори за търговско сътрудничество, научни изследвания, технологични трансфери, консултации по европейски регламенти, текущи програми и възможности за финансиране. НДТ

 


Сходни връзки

ДВУСТРАННИ СРЕЩИ ЗА БИЗНЕС СЪТРУДНИЧЕСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди