изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:58 EEST
Хилда Казасян: Не виждам бъдеще за дъщеря ми в България    
Общество Тук не се ценят трудът и усилията на човека, който е до нас

Не съжалявам, че не заминах и останах в България. Но за съжаление все по-често си мисля, че моята дъщеричка не бива да остава тук. Не биваше да го кажа, но така го чувствам. Това сподели пред Нова телевизия певицата Хилда Казасян. „В нашата държава не се ценят труда и усилията на човека, който е до нас. Не се радваме на успехите на другите. Не оценяваме това, което те правят за нас“, допълни Хилда.

Тя сподели, че искрено страда за това, което се случва тук. „Но спрях да чета вестници и да гледам новините, за да се съхраня по някакъв начин. Пределът вече дойде. Пределът на недоволството и на предизвикателството да се промени нещо. Не мисля, че има кой знае какви алтернативи има, но съм щастлива, че този народ се събуди“, каза певицата.

Хилда не скри, че са й предлагали да бъде водач на листа. „Не мисля, че това няма да се случи един ден, но сега не е моментът. Ще го направя тогава, когато видя, че мога да бъда полезна и да отделя достатъчно време. Защото политиката не е ала-бала, а изисква цялото ти внимание и енергия“.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Хилда Казасян: Не виждам бъдеще за дъщеря ми в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди