изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:56 EEST
Мъжете очакват секс на третата среща, а жените на петата    
Любопитно Мъжете очакват да правят секс с новата си половинка на третата среща, докато за дамите това е възможно да се случи чак след петото излизане, показва проучване.


Интересното е, че силният пол е способен да склони партньорката си да правят секс, ако се постарае достатъчно и хвърли повече пари за оригинална среща. 7% от дамите признават, че биха си легнали с мъж, който е бил достатъчно щедър, за да се чувстват добре.

Разбира се има и неща, които могат да отблъснат вашата дама за вечерта и тя никога да не стигне до спалнята ви. Това са занемарени нокти, мръсна коса, грозни обувки, а понякога и липсата на парфюм може да окаже влияние на избора на жените.

Силният пол от своя страна не изпитва сексуално желание към жени с окосмяване над горната устна, небръснати крака и мръсно бельо. Това, което ги привлича, е самочувствие и красиво бельо. Това, което кара момичетата да полудеят по някого, е характерът, чувството за хумор и приятният парфюм

http://erotic.erogance.eu

 


Сходни връзки

Мъжете очакват секс на третата среща, а жените на петата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди