изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:36 EEST
Финансовият министър смени шефа на комисията по хазарта    
НовиниДържавната комисия по хазарта има нов шеф - Иван Еничеров. Министърът на финансите Калин Христов освободи от длъжност досегашния председател Калоян Кръстев. Министърът е направил смяната в изпълнение на своите правомощия съгласно Закона за хазарта, обявиха в официално съобщение от ведомството, без да посочват мотивите му.

До момента Иван Еничеров е заемал длъжността началник на отдел в дирекция "Държавно юрисконсултство", а в периода от 2004 до 2011 г. е бил член на комисията.

Калоян Кръстев бе назначен за председател през 2010 г. от предишния финансов министър Симеон Дянков. Малко по-късно името на Кръстев бе замесено в скандал, когато негов подчинен се оплака, че той му е нанесъл побой, защото отказал да подаде молба за напускане. През септември 2012 година Кръстев бе осъден да плати 2000 глоба за нанасяне на лека телесна повреда. Тогава той заяви, че случилото се е било нагласено, за да бъде компрометиран.
 
В състава на Комисията по хазарта в момента влизат Атанаска Георгиева от Министерство на правосъдието; Васил Панов - от НАП; Даниела Щрегарска - от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, и Явор Колев - от МВР.   http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Финансовият министър смени шефа на комисията по хазарта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди