изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:56 EEST
Финалистите в Албена – с билети за Турнира на шампионките    
СпортБългарската федерация по тенис предоставя 8 билета за Турнира на шампионките в София през 2013 г., съобщава организаторът Ивайло Коев. Пропуските ще получат финалистите в основната схема на четирите турнира "Албена кидс детски тенис" - момичета до 8 и 10 г., момчета до 8 и 10 г.

Припомняме Ви, че победителите ще посетят безплатно Европейския парламент в Брюксел, благодарение на евродепутата д-р Андрей Ковачев. В Албена вече пристигнаха 32 купи и медали за новите призьори, осигурени от кмета на община Балчик Николай Ангелов.

„Виваком”, „Изида”, „Албена” АД, както и фирма „Есен” – официален представител на „Баболат” за България, също ще зарадват участниците. ТенисМол ще даде талони на всички тенисисти с 10 процента отстъпка при покупка от специализирания сайт за тенис облекло и аксесоари. Крайният срок за записване е 1 май на телефон 0899 511 673, или albenacup2013@abv.bg.

До момента има записали се тенисисти от всички краища на България и Румъния, които проявяват интерес да спорят за отличията в началото на май край морето. Медийни партньори на най-големия детски турнир в България са специализираните сайтове за тенис – Tennis24.bg и TennisKafe.com, както и най-известната страница в глобалната мрежа за детско-юношески спорт Viasport.bg.

 

 


Сходни връзки

Финалистите в Албена – с билети за Турнира на шампионките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди